Αντισυνταγματικές οι μειώσεις των αποδοχών των δικαστών

Αντισυνταγματικές οι μειώσεις των αποδοχών των δικαστών Facebook Twitter
5

Αντισυνταγματικές έκρινε, με δύο αποφάσεις του, το Μισθοδικείο τις μειώσεις των αποδοχών των δικαστών, καθώς επίσης έκρινε ότι το 25% του εισοδήματος των δικαστών πρέπει να είναι αφορολόγητο, όπως είναι και στους βουλευτές.

Κατόπιν αυτών, οι αποδοχές των δικαστών επανέρχονται στο καθεστώς προ του δευτέρου Μνημονίου (Ιούλιος 2012).Το Μισθοδικείο, με πρόεδρο την αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Μαρία Σαρπ, δημοσίευσε δύο αποφάσεις: η πρώτη απόφαση αφορά τα μισθολογικά των δικαστών και η δεύτερη, τα φορολογικά.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Η μία εκ των τριών εξουσιών της χώρας αποφάσισε...Συγνώμη για το παραπλανητικο "εξουσιών", δεν αναφέρομαι σε εξουσιαστές αλλά σε λειτουργούς. Το τελευταίο μου το έμαθαν στο σχολείο.
ΧΙΛΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΚΑΕΙΤΕ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΚΥΡΙΟΙ........ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΛΑΟ ΝΑ ΠΝΙΓΕΤΕ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΕΣΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.... (Η ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ)
μπα, οι δικαστές έκριναν αντισυνταγματικές τις μειώσεις στους μισθούς τους?? Με τις αμοιβές της τάξης των 492 ευρώ ενός νέου ανθρώπου, δεν έχουν άποψη μάλλον.
Δηλαδή κύριοι Μισθοδίκαι σχετικά με το μνημονιακό πετσόκομα μισθών, συντάξεων, δικαιωμάτων, εξωφρενικών φόρων κλπ κλπ, η μόνη παρανομία είναι η μή εξισωση των μισθών πείνας που παίρνετε;Δε λέω να τα πάρετε και αναδρομικά κιόλας αλλά με τους άλλους "έλληνες" δεν υφίσταται θέμα;