Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από τα ξημερώματα

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από τα ξημερώματα Facebook Twitter
0

 

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται από τα ξημερώματα με βροχές και καταιγίδες και με πτώση της θερμοκρασίας αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Χιόνια αναμένονται σε υψόμετρο πάνω από τα 1.200 μέτρα σε Μακεδονία, Θεσσαλία, Ήπειρο, Εύβοια, Πελοπόννησο,

Η πρόγνωση για Αττική-Θεσσαλονίκη για αύριο Παρασκευή:

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες με τα φαινόμενα να είναι έντονα κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 16 βαθμούς. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  7 έως 9 βαθμούς Κελσίου.


Για το Σάββατο προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους στην ανατολική και νότια χώρα και κυρίως στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Βαθμιαία όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και τις απογευματινές ώρες θα επηρεάζουν μόνο τις νοτιοανατολικές περιοχές. 



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM