Ο Δήμος Ηρακλείου μοίρασε τρόφιμα σε άπορες οικογένειες

Ο Δήμος Ηρακλείου μοίρασε τρόφιμα σε άπορες οικογένειες Facebook Twitter
2

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη διανομή, σε 800 οικογένειες, που περιλάμβανε φέτα, γραβιέρα και μακαρόνια, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει η δεύτερη διανομή που θα περιλαμβάνει λάδι και ρύζι. Η διανομή μέχρι πέρυσι αφορούσε κατοίκους ορεινών περιοχών, ενώ από φέτος δικαιούχοι είναι και κάτοικοι της πόλης.

Όπως γράφουν τα Νέα, ο δήμος Ηρακλείου υλοποιεί πρόγραμμα της ΕΕ που αφορά δωρεάν διανομή τροφίμων σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Τα δωρεάν τρόφιμα θα μοιραστούν και σε οικογένειες που έχουν καταγραφεί στις Ενότητες Γοργολαίνι, Παλλιανής, Τεμένους, καθώς επίσης και στις Κοινότητες Δαφνών, Άγιου Σύλλα, Βασιλειών και Σταυρακίων.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα σε Οικονομική Θεωρία, Υπολογιστές, Βιολογική Γεωργία

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα για τα μαθήματα ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αν έχει κάποιος διάθεση ας κάνει μια μικρή έρευνα στις επίσημες ιστοσελίδες Δήμων. Οι αξιότιμοι Δήμαρχοι κονταροχτυπιούνται ποιος είναι πιο φιλεύσπλαχνος. Μοιράζουν τρόφιμα, συλλέγουν στοιχεία Δημοτών που ζουν χωρίς ρεύμα. Και όλα αναρτημένα με bold και γραμματοσειρά 26 στην κεντρική σελίδα του Δήμου τους.