Βροχερά και όχι «λευκά» τα Χριστούγεννα

Βροχερά και όχι «λευκά» τα Χριστούγεννα Facebook Twitter
0

Βροχερά και όχι λευκά προβλέπονται τα φετινά Χριστούγεννα, καθώς, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων τα χιόνια θα περιοριστούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας ενώ οι θερμοκρασίες θα είναι πάνω από τις κανονικές για την εποχή.

Αύριο, παραμονή των Χριστουγέννων προβλέπονται νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι στα νοτιοδυτικά, που βαθμιαία θα επεκταθούν στα κεντρικά και νότια. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χώρας και της Πελοποννήσου. Θερμοκρασία από 8-10 βαθμούς στα βόρεια, από 9-13 βαθμούς στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, στους 14 στα νησιά του κεντρικού και βόρειου Αιγαίου και έως 17 βαθμούς στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Ανήμερα των Χριστουγέννων προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους στα ανατολικά και νότια με βροχές.

Σύμφωνα με τα «Νέα» την Πέμπτη αναμένονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές που από το μεσημέρι και μετά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες με χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Τα «λευκά Χριστούγεννα» δεν είναι πάντως συνηθισμένα στην Αθήνα αφού τα τελευταία 45 χρόνια μόλις δύο φορές χιόνισε στις 25 Δεκεμβρίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ