Κηφισιά και Ωρωπός μαζί κατά των διοδίων

Κηφισιά και Ωρωπός μαζί κατά των διοδίων Facebook Twitter
2

Κοινούς αγώνες και πρωτοβουλίες κατά της δημιουργίας νέων σταθμών διοδίων στη Βαρυμπόμπη και τον Άγιο Στέφανο, αλλά και κατά της σχεδιαζόμενης αύξησης του αντιτίμου στα διόδια των Αφιδνών, αναλαμβάνουν οι δήμαρχοι Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, Διονύσου Ιωάννης Καλαφατέλης και Ωρωπού Ιωάννης Οικονομάκος.

Υποστηρίζουν ότι  έως την Τετάρτη στα δημοτικά συμβούλια των τριών Δήμων αναμένεται να αποφασιστεί μία σειρά κινητοποιήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Μεταφορών μαζί με την επανεκκίνηση των έργων στους αυτοκινητόδρομους, τις επόμενες ημέρες, ανακοίνωσε και την αύξηση της τιμής των διοδίων στις εθνικές έως και 60%.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα σε Οικονομική Θεωρία, Υπολογιστές, Βιολογική Γεωργία

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα για τα μαθήματα ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Είναι οι ίδιοι δρόμοι που ξεκίνησαν να ξανακατασκευάζονται λίγο πριν το Πάσχα του 2013 ... Τότε που είχε πάει και ο Σαμαράς με τις κάμερες του ΜΕΓΚΑ στην επανέναρξη... Εκείνοι οι δρόμοι, των οποίων τα διόδια, χρυσοπληρώνουμε και δρόμους δε βλέπουμε ... δρόμοι μακέτες, δρόμοι απάτη!
"ο υπουργός Μεταφορών μαζί με την επανεκκίνηση των έργων στους αυτοκινητόδρομους, τις επόμενες ημέρες, ανακοίνωσε και την αύξηση της τιμής των διοδίων στις εθνικές έως και 60%."Γελοίοι...