Με χιόνια και καταιγίδες κάνει “πρεμιέρα” ο Δεκέμβριος

Με χιόνια και καταιγίδες κάνει “πρεμιέρα” ο Δεκέμβριος Facebook Twitter
0

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, την Κρήτη, το Ιόνιο και τις Δυτικές Κυκλάδες, τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα και θυελλώδεις ανέμους στις θάλασσες προβλέπει για σήμερα Κυριακή η ΕΜΥ.

Μάλιστα τα φαινόμενα αναμένονται κατά τόπους ισχυρά, στα κεντρικά, δυτικά και την Πελοπόννησο ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-11 βαθμούς.

Ήδη αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται σε δρόμους της Περιφέρειας Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, όπως στη δημοτική οδό από την περιοχή Κερασιάς Δήμου Εδεσσας προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλάν αλλά και στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου).

Βροχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική για σήμερα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες και με θερμοκρασία από 11 ως 18 βαθμούς. Άνεμοι Α-ΝΑ ισχυροί έως και σχεδόν θυελλώδεις 6-7 Μποφόρ που θα εξασθενήσουν από το απόγευμα.


Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με παροδικές βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι και με θερμοκρασία από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βικτόρια Χίσλοπ για Γλυπτά Παρθενώνα: Το Βρετανικό Μουσείο έχει ένα ανεπίσημο έγγραφο χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο

Ελλάδα / Βικτόρια Χίσλοπ: Ο Έλγιν δεν είχε άδεια να πάρει τα Γλυπτά, δεν ήταν μόνο κλέφτης αλλά και ψεύτης

Η διάσημη συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ είπε ότι το Βρετανικό Μουσείο κατέχει τα Γλυπτά του Παρθενώνα με ένα ανεπίσημο γράμμα στα ιταλικά χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο
NEWSROOM