Έπαιξε 3 ευρώ, κέρδισε 11.000 στο Στοίχημα

Έπαιξε 3 ευρώ, κέρδισε 11.000 στο Στοίχημα Facebook Twitter
6

Κάτοικος της Καλλονής στη Μυτιλήνη πέτυχε το απίστευτο να παίξει 3 ευρώ στο «πάμε Στοίχημα» και να κερδίσει 11.000 ευρώ.

Τα κατάφερε προβλέποντας τα ακριβή σκορ του Ολυμπιακού (4-0 τον ΠΑΟΚ) και της Καλλονής (3-0 τη Βέροια εκτός έδρας) στην αγωνιστική του Σαββατοκύριακου.

Για την ικανότητα του στην πρόβλεψη των δυο σκορ δήλωσε στο τοπικό kalloni.net: «Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες των παικτών της ΑΕΛΚ. Η Καλλονή έχει δώσει 11 ματς εκτός έδρας και παίζει πάντα για τη νίκη. Σκεφτόμουν να το παίξω 1-2 ή 1-3, αλλά όταν έμαθα πως θα απουσιάζει  ο βασικός τους σκόρερ το έβαλα 0-3. 

Για τον Ολυμπιακό πάλι έβλεπα από την αρχή καθαρή νίκη, λόγω Μίτσελ. Ο Ολυμπιακός ήθελε μια νίκη απάντηση στα περί αμφισβήτησης της αυτοκρατορίας του και ήμουν σίγουρος πως ο Μίτσελ θα παρατάξει την ομάδα του για μεγάλο σκορ. Ευτυχώς δικαιώθηκε κι εκείνος και εγώ μαζί του».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βικτόρια Χίσλοπ για Γλυπτά Παρθενώνα: Το Βρετανικό Μουσείο έχει ένα ανεπίσημο έγγραφο χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο

Ελλάδα / Βικτόρια Χίσλοπ: Ο Έλγιν δεν είχε άδεια να πάρει τα Γλυπτά, δεν ήταν μόνο κλέφτης αλλά και ψεύτης

Η διάσημη συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ είπε ότι το Βρετανικό Μουσείο κατέχει τα Γλυπτά του Παρθενώνα με ένα ανεπίσημο γράμμα στα ιταλικά χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο
NEWSROOM
Λαμία: Πληροφορίες για ληγμένες πρώτες ύλες ενός χρόνου στο εργοστάσιο Γιαννίτση που παρασκεύαζε σχολικά γεύματα

Ελλάδα / Λαμία: Πρώτες ύλες ληγμένες έναν χρόνο κατασχέθηκαν στο εργοστάσιο που παρασκεύαζε σχολικά γεύματα

Κατά την διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποίησαν στελέχη της Πυροσβεστικής στον χώρο του εργοστασίου εντόπισαν και κατάσχεσαν ως πειστήρια, ληγμένες πρώτες ύλες
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια