«Κουνήθηκε» και πάλι η Ηλεία

«Κουνήθηκε» και πάλι η Ηλεία Facebook Twitter
0

Iσχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 18:38 στην περιοχή της Ηλείας, με μέγεθος, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο 4,2 R.

Επίκεντρο ήταν η περιοχή  7 χλμ νοτιοανατολικά απο το Χάβαρι Αμαλιάδας, στην περιοχή Φραγκοπήδημα.

Ο σεισμός ήταν επιφανειακός με εστιακό βάθος μόλις 2 χλμ και αναστάτωσε τους κατοίκους, λόγω και της ισχυρής βοής που τον συνόδευε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM