Συνελήφθησαν Ρομά στη Μυτιλήνη για αρπαγή ανηλίκου

Συνελήφθησαν Ρομά στη Μυτιλήνη για αρπαγή ανηλίκου Facebook Twitter
2

Τρεις Ρομά, δυο γυναίκες και ένας άνδρας, συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όταν διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους βρέφος που δεν ήταν δικό τους.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι τρεις Ρομά, ηλικίας 51, 19 και 21 χρόνων είπαν στους αστυνομικούς ότι το μωρό το πήραν από μια Ρομά στην Αθήνα.

Το βρέφος είναι περίπου δυόμισι μηνών.

Εναντίον των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιλκίς: Απόπειρα ληστείας ή ασέλγεια - Οι εκδοχές των δύο πλευρών για το έγκλημα

Ελλάδα / Κιλκίς: Απόπειρα ληστείας ή ασέλγεια - Οι εκδοχές των δύο πλευρών για το έγκλημα

Ο κτηνοτρόφος υποστήριξε πως το θύμα πήγε να τον κλέψει - "Μαζί με άλλα τρία άτομα πήγαν να τον εκδικηθούν, γιατί είχε ασελγήσει σε βάρος μια ανήλικης κοπέλας" αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας του 45χρονου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
πωωωπωωωωω πόσο απίστευτα προβλέψιμες είναι πια οι 'ειδήσεις'...Ακριβώς ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ όπως με τη σύλληψη της Χ.Α. άρχισαν μετά να βγαίνουν μία-μία όλες οι μικρές και μεγάλες ειδήσεις που αφορούσαν αυτήν και τα μέλη της (και γεγονότα που είχαν συμβεί προ 10ετίας αλλά παρουσιάζονταν σαν χτεσινά...), έτσι και τώρα ξαφνικά αρχίζουν να αποκαλύπτονται αρπαγές παιδιών από ρομά. Κάτι συμπτώσεις, μα κάτι συμπτώσεις..........
<<Τρεις Ρομά, δυο γυναίκες και ένας άνδρας, συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όταν διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους βρέφος που δεν ήταν δικό τους.>> Τελικά,το δηλώσανε στο Δημοτολόγιο για να πάρουνε το επίδομα ή όχι???!!!