Ο Μπουτάρης μειώνει τα δημοτικά τέλη

Ο Μπουτάρης μειώνει τα δημοτικά τέλη Facebook Twitter
3

Τη μείωση των δημοτικών τελών κατά 5% αποφάσισε για το 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης κατά τη συνεδρίαση του το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με όσα εγκρίθηκαν, για το 2014 θα ισχύσει οριζόντια μείωση κατά 5% στα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού (για το 2013 είχαν ισχύσει μειώσεις έως 10% για τα νοικοκυριά και έως 6% για τους επαγγελματίες).

Μειωμένα κατά 50% θα είναι και του χρόνου  τα δημοτικά τέλη για τους πολύτεκνους, για τους τυφλούς αλλά και για τα άτομα με ποσοστά αναπηρίας από 80% και πάνω. Επίσης και για το 2014 προβλέπεται μείωση των δημοτικών τελών κατά 50% για τους άπορους, οι οποίοι θα κληθούν να προσκομίσουν στον δήμο τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Αμετάβλητα στο 1,70 ευρώ ανά ώρα θα παραμείνουν τα τέλη στάθμευσης κατά το 2014.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM