Απεργούν σήμερα οι φυσικοθεραπευτές

Απεργούν σήμερα οι φυσικοθεραπευτές Facebook Twitter
1

24ωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι φυσικοθεραπευτές, οι οποίοι διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 στο υπουργείο Υγείας.

Διαμαρτύρονται για την ακολουθούμενη πολιτική του υπουργείου Υγείας που εξοντώνει, όπως αναφέρουν, τα εργαστήρια φυσικοθεραπείας, «κλείνοντας το μάτι» στις μεγάλες επιχειρήσεις των Κέντρων Αποκατάστασης, και ετοιμάζοντας νέους Κανονισμούς Υγείας με στόχο να στέλνουν εκεί τους ασφαλισμένους.

Οι φυσικοθεραπευτές χαρακτηρίζουν αδιανόητη την απόφαση του ΕΟΠΥΥ, για μείωση του προϋπολογισμού της φυσικοθεραπείας από τα 70 εκ. ευρώ στα 49 εκ. ευρώ. Αυτή η απόφαση,  θα οδηγήσει, όπως λένε, σε λουκέτο εκατοντάδες εργαστήρια φυσικοθεραπείας σε λουκέτο, αφου τα δεδουλευμένα τους θα περικοπούν σε ποσοστό άνω του 60%.

Από Δευτέρα, μάλιστα, ο Σύλλογος προειδοποιεί ότι θα βάλει τέλος στις ««δωρεάν» θεραπείες στους ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια