Προβληματισμός στην Αστυνομία από την επανεμφάνιση Μαζιώτη

Προβληματισμός στην Αστυνομία από την επανεμφάνιση Μαζιώτη Facebook Twitter
0

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ μετά την ταυτοποίηση του Νίκου Μαζιώτη στη ληστεία των Μεθάνων Τροιζηνίας της 25ης Ιουλίου με λεία 108.359 ευρώ και 2.000 δολάρια Αυστραλίας, εξετάζουν και άλλες "επαγγελματικές" ληστείες. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τέσσερις ληστείες στην περιφέρεια με συνολική λεία πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, ανώτεροι αξιωματικοί φοβούνται για το πού μπορεί να καταλήξουν τόσα χρήματα που φτάνουν για την αγορά βαρύ οπλισμού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικό χτύπημα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Μαζιώτης καταζητείται από τον Ιούνιο του 2012, ενώ έχει ήδη καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 50 ετών για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μαρουσάκης είπε ότι σίγουρα θα πιάσουμε «τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι» - Νέα ανάρτηση με διευκρινήσεις

Ελλάδα / Ο Μαρουσάκης είπε ότι σίγουρα θα πιάσουμε «τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι» - Νέα ανάρτηση με διευκρινήσεις

«Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και είμαι βέβαιος ότι τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι (στον αέρα κι όχι στα τσιμέντα και τις λαμαρίνες), σίγουρα φέτος θα τους πιάσουμε», είχε γράψει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
NEWSROOM