Ξεκινά αύριο η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης

Ξεκινά αύριο η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης Facebook Twitter
0

Ξεκινά αύριο "επισήμως" η έναρξη της χειμερινής περιόδου και η διάθεση πετρελαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, για φέτος η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, αναμένεται να διαμορφωθεί μεταξύ 1,25 και 1,3 ευρώ το λίτρο.


Ωστόσο, εξαιτίας και της καλοκαιρίας που συνεχίζεται, αλλά και της υψηλής τιμής του, δεν υπάρχει σχεδόν κανένα ενδιαφέρον από πλευράς καταναλωτών για αγορά πετρελαίου θέρμανσης.


Παράλληλα δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι σχετικά με το επίδομα θέρμανσης από το υπουργείο Οικονομικών.


Να υπενθυμίσουμε πως πέρσι οι υψηλότατες τιμές στο πετρέλαιο θέρμανσης, έκαναν πολύ μεγάλη μερίδα πολιτών να στραφεί σε εναλλακτικές μεθόδους θέρμανσης, (οπως το τζάκι). Να θυμίσουμε ακόμα ότι το περσινό επίδομα θέρμανσης ήταν της τάξεως των 28 λεπτών ανά λίτρο, ενώ υπήρχαν εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, για τους δικαιούχους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM