Μεγάλος σεισμός στην Κρήτη - αισθητός μέχρι την Αττική

Μεγάλος σεισμός στην Κρήτη - αισθητός μέχρι την Αττική Facebook Twitter
2

   

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6 Ρίχτερ σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο (το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών αναφέρει 6,2 Ρίχτερ) σημειώθηκε στις 4: 12 με επίκεντρο 60 χιλιόμετρα δυτικά από τα Χανιά.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο νομό Χανίων, στους νομούς Ρεθύμνου και Ηρακλείου και στα νησιά των Κυκλάδων.

Ο σεισμός είχε μεγάλη διάρκεια και έγινε αισθητός ακόμη και από οδηγούς οχημάτων που βρισκόταν σε κίνηση.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Ελλάδα / Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Αύξηση κρατήσεων και απελάσεων μεταναστών στην Ελλάδα το 2024, παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης πρακτικής
LIFO NEWSROOM
ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

Ελλάδα / ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

«Οι εκθέσεις βιβλίου αποτελούν χώρους ελεύθερου διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών», επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια