Επιστρέφουν τα άρματα στις παρελάσεις

Επιστρέφουν τα άρματα στις παρελάσεις Facebook Twitter
8

Επιστρέφουν και πάλι τα μηχανοκίνητα οχήματα του στρατού αλλά και τα ελικόπτερα στις εθνικές παρελάσεις, μετά από απόφαση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο».

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, η απόφαση ελήφθη για δύο λόγους: να σταλεί μήνυμα στους πολίτες ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την άμυνα και την ασφάλεια, αλλά και ένα επιπλέον μήνυμα στο εξωτερικό ότι η δεν θα επιτραπεί η αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

Επιτελείς του Πενταγώνου, που επικαλείται η εφημερίδα, σημειώνουν ότι το κόστος «δεν θα είναι τόσο υψηλό όσο πριν από τρία χρόνια, όταν αποφασίστηκε η απαγόρευση».

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Εγώ θυμάμαι τις επιβλητικές παρελάσεις που γινόταν λίγο πριν οι Τούρκοι πάρουνε την Κύπρο !!!! Τι τανκς τι πύραυλοι τι σκιέρ, τι βατραχάνθρωποι. Το πετρέλαιο που θα κάψουν δε το δίνουν σε κάνα δύο νοσοκομεία λέω εγώ και να αφήσουν τις μαλακίες.
Η ιστορία κάνει κύκλους.Η οπισθοδρόμηση σε πολλά ζητήματα είναι εμφανής.Μεγαλώνοντας συνεχώς διαπιστώνω ότι η ευγένεια, η πρόοδος και ο πολιτισμός των ανθρώπων είναι 'υποχωρήσεις' που γίνονται σε καιρούς ευημερίας. Σαν αμοιβαίες συμβάσεις, οι οποίες έχουν στόχο να τιθασσέυουν τα γενετικά προκαθορισμένα και ιστορικά επιβεβαιωμένα ζωώδη ένστικτα του ανθρώπου, που βασίζονται στον απλό κανόνα της επικράτησης του πιό δυνατού ζώου στην αγέλη. Όταν τα πράγματα δεν πάνε κατ'ευχήν και οι συγκυρίες στραβώνουν, οι συμβάσεις αυτές πετιούνται με ευκολία και επιστρέφουμε σε αυτό που ορίζει το DNA και η ιστορία μας.