Από 18 Οκτωβρίου, θυγατρική της Aegean η Olympic Air

Από 18 Οκτωβρίου, θυγατρική της Aegean η Olympic Air Facebook Twitter
1

Στις 18 Οκτωβρίου, η Olympic Air, θα είναι θυγατρική εταιρία της Aegean, μετά και από την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι επιτρέπει την εξαγορά.

Έτσι λοιπόν, τις επόμενες δυο εβδομάδες θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών, ώσπου να ολοκληρωθεί η εξαγορά που συμφωνήθηκε, έναντι 72 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, οι εταιρίες θα διατηρήσουν το σήμα τους και το στόλο τους. Σε πρώτη φάση ο νέος διευρυμένος αερομεταφορέας, θα χρησιμοποιεί  45 αεροσκάφη, θα απασχολεί 2.090 εργαζομένους και θα πραγματοποιεί δρομολόγια σε περίπου 80 προορισμούς σε εσωτερικό και εξωτερικό.

Σε δεύτερη φάση πάντως θα γίνει ενοποίηση υπηρεσιών, πράγμα που σημαίνει μείωση του προσωπικού. Υπάρχει επίσης η πρόβλεψη να εξεταστούν εκ νέου η συχνότητα των δρομολογίων και το δίκτυο.

Μόλις ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών, η Aegean θα ανακοινώσει το πρόγραμμα του 2014.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Τα φερανε απο δω, τα φερανε απο κει, τα καταφερανε να επικρατησει το μονοπωλιο... Και η Ε.Ε., που ειναι υποτιθεται αντιθετη στη λογικη των μονοπωλιων και που τοσα χρονια διαφωνουσε με τη συγχωνευση της Olympic και της Aegean, τελικα συμφωνησε.