Έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έγινε το πρωί στο διαμέρισμα της κόρης του Ν. Μιχαλολιάκου, Ουρανίας στους Αμπελοκήπους και σε ένα ακόμη διαμέρισμα στο Βύρωνα μετά από παραγγελία του ανακριτή.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, στο σπίτι της Ουρανίας Μιχαλολιάκου βρισκόταν η ίδια μαζί με τρία ακόμη άτομα. Κατά την έρευνα βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα πτυσσόμενο μεταλλικό μαχαίρι, ένα ζευγάρι χειροπέδες, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τα εξαρτήματα τους και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες.

Τα τρία άτομα που ήταν στο σπίτι προσήχθησαν και ο ένας συνελήφθη, γιατί, όπως είπε, ήταν δικό του το πτυσσόμενο μεταλλικό μαχαίρι. Η Ουρανία Μιχαλολιάκου δεν προσήχθη, απλώς έδωσε κατάθεση. 

Πραγματικό οπλοστάσιο βρέθηκε στο σπίτι του Βύρωνα. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί μία μη λειτουργική καραμπίνα χωρίς άδεια, έξι καραμπίνες και δίκαννα με άδεια, πέντε αεροβόλα, ένα περίστροφο μη λειτουργικό, δύο πιστόλια αερίου, 15 μαχαίρια και ένα laptop.

Το σπίτι στο Βύρωνα είναι διώροφο, ιδιόκτητο και διαμένουν σε αυτό πατέρας και γιός μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι προσήχθησαν προκειμένου να εξεταστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκαν ότι είναι κυνηγοί.

ΠΗΓΗ: nooz