Σε μονοψήφια πλέον η ελάχιστη θερμοκρασία

Σε μονοψήφια πλέον η ελάχιστη θερμοκρασία Facebook Twitter
0

 

Σε μονοψήφια πλέον η ελάχιστη θερμοκρασία Facebook Twitter

Πιθανότητα τοπικών βροχών στα ανατολικά και νότια της χώρας με ανέμους ΒΑ 6-7 Μποφόρ και πρόσκαιρα στο ΝΑ Αιγαίο τοπικά 8 Μποφόρ προβλέπει για σήμερα Σάββατο η ΕΜΥ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Οι ελάχιστες τιμές όμως θα είναι μονοψήφιες σε περιοχές όπως η Μακεδονία και η Θράκη αλλά και τα βόρεια της Αττικής.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια τις πρωινές ώρες ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ΒΑ 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 10-12 βαθμών Κελσίου. Στα βόρεια του νομού θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λιακάδα προβλέπεται για τη Θεσσαλονίκη με ανέμους μεταβλητούς 3-4 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 7 ως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

Η πρόβλεψη για την Κυριακή

Για την Κυριακή, η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις με τοπικές βροχές στα Δυτικά και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ΝΑ 4-6 Μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι-βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή στα δυτικά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα ανέβει λίγο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM