CONFERENCE LEAGUE

Προκήρυξη ΟΑΕΔ για 10.000 ανέργους

Προκήρυξη ΟΑΕΔ για 10.000 ανέργους Facebook Twitter
2

Δημόσια πρόσκληση για την απασχόληση 10.000 ανέργων ειδικότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Γενικών Καθηκόντων, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Προώθηση της Απασχόλησης Μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα», αναρτήθηκε από το asep.gr.

Οσοι άνεργοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τις 26 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Οκτωβρίου την «Αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του πίνακα κατάταξης ανέργων για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε επιβλέποντες φορείς», που υπάρχει αναρτημένη στο site του ΟΑΕΔ.

Να σημειώσουμε ότι η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω των ΚΕΠ, στην περίπτωση που ο εγγεγραμμένος άνεργος δεν έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

2

CONFERENCE LEAGUE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηράκλειο: Αθωώθηκε ο 35χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του

Ελλάδα / Ηράκλειο: Αθωώθηκε ο 35χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του

Τον Ιούνιο του 2023, ο 35χρονος, άνευ λόγου επιτέθηκε με μαχαίρι στην 30χρονη αρραβωνιαστικιά του στο Ηράκλειο, η οποία δέχτηκε 14 μαχαιριές και χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να εισαχθεί στη ΜΕΘ
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Απ'ότιέχω καταλάβει πρέπει να έχεις έναν κλειδάριθμο που θα πάρεις απο τα γραφεία του Οαεδ σου για να μπορέσεις μετά να υποβάλεις ηλεκτρονικά την αίτηση...