Πάτρα: Συνελήφθη 29χρονος για την επίθεση σε βάρος δυο ατόμων

Πάτρα: Συνελήφθη 29χρονος για την επίθεση σε βάρος δυο ατόμων Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη ενός 29χρονου προχώρησε η αστυνομία για την επίθεση που είχε γίνει πριν λίγες ημέρες  σε βάρος ενός συνταξιούχου αστυνομικού και ενός 46χρονου στην Πάτρα. Σε βάρος του 29χρονου που κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι την απολογία του,  σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για συμμετοχή σε διάπραξη ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου στη διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη και Μαιζώνος, στην Πάτρα, «ο 29χρονος μαζί με άλλα δεκαπέντε περίπου άτομα, του αναρχικού - αντιεξουσιαστικού χώρου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και κρατώντας ξύλινα ρόπαλα, επιτέθηκαν σε δυο διερχόμενους ημεδαπούς, ηλικίας 55 και 46 ετών, χτυπώντας τους στο κεφάλι και το στήθος».

Ο 55χρονος έχασε τις αισθήσεις του και οι δράστες του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που φορούσε στη μέση, το οποίο περιείχε το πορτοφόλι του με 250 ευρώ, προσωπικά του έγγραφα και δυο κινητά τηλέφωνα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σπίτι του 29χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα από τα δυο κινητά τηλέφωνα, που είχαν αφαιρέσει από τον 55χρονο κατά την επίθεση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ