Τα 10 επαγγέλματα χωρίς κρίση στην Ελλάδα

Τα 10 επαγγέλματα χωρίς κρίση στην Ελλάδα Facebook Twitter
26

Τα δέκα επαγγέλματα που μέσα στο υφεσιακό κλίμα συνεχίζουν να δημιουργούν θέσεις εργασίας και δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα, παρουσίασε η Κομισιόν. Σύμφωνα με το Έθνος τα επαγγέλματα αυτά είναι για την Ελλάδα:

1. Διοικητικοί και εξειδικευμένοι γραμματείς,

2. Οικονομολόγοι,

3. Μάγειροι,

4. Επαγγελματίες Νοσηλευτικής και Μαιευτικής,

5. Επαγγέλματα Υγείας,

6. Ανειδίκευτοι εργάτες,

7. Επιχειρηματικές υπηρεσίες, διαχειριστές,

8. Μηχανικοί,

9. Τρόφιμα και συναφή προϊόντα, χειριστές μηχανών,

10. Ταμίες και υπάλληλοι διανομής εισιτηρίων

26

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
Εκτός από τους τσολιάδες, το Souvlaki, moussaka, horiatiki, το sirtaki και το μόνο ειδησεογραφικό πλάνο-φωτογραφία των καιόμενων κάδων πέριξ των Εξαρχείων, ας τους ενημερώσει σωστά κάποιος για το ποια ακριβώς είναι η κατάσταση στην Ελλάδα... Οι άνθρωποι ζουν σε άλλη διάσταση. Έλεος δηλαδή!Σ.Σ.: Κομισιόν όπως λέμε Ντίσνεϋλαντ ή πιο σωστά Eurodisney;...
Γιατί ρε παιδιά, οι νέοι γιατροί έχουν δουλειά; Πού ακριβώς, όταν συγχωνεύονται τα νοσοκομεία, και όταν έχει πεθάνει ο ιδιωτικός τομέας, πρώτον γιατί ο κόσμος δεν έχει πλέον λεφτά και δεύτερον και λόγω μεγάλων ομίλων. Ποιος παει σε έναν νέο μικροβιολόγο της γειτονιάς όταν υπάρχουν τεράστιοι όμιλοι για όλες τις εξετάσεις και κάνουν και προσφορές (μιλάμε για όσους έχουν να τις πληρώσουν);Στα νοσοκομεία δεν ανοίγουν πλέον θέσεις ούτε για δείγμα (εξ άλλου είναι δημόσιο και δεν πρόκειται να γίνουν προσλήψεις), αφού λοιπόν τελειώσεις ειδικότητα την οποία περιμένεις κάτι ΑΙΩΝΕΣ η μόνη λύση είναι να φύγεις Γερμανία, Αγγλία, ή αλλού. Έχουν φύγει πολλοί νέοι επιστήμονες.Για αυτό και για πολλούς άλλους λόγους η φούσκα που λέγεται δωρεάν υγεία έχει πεθάνει...Και τα άλλα επαγγέλματα μου φάνηκε αστείο ότι δεν έχουν ύφεση. Μηχανικοί;; Νοσηλευτές;; Πού τα είδανε;;!
Ασε για τους οικονομολόγους... με επιχειρηματική δραστηριότητα στο 0 τι ακριβως εννοείτε;Μάλλον σας επηρέασε ο πρόσφατος διορισμός οικονομολόγου - γκόμενας (υφ)υπουργού (πολύ σωστά Venom27), γιατί οι υπόλοιποι... (είμαι του επαγγέλματος οπότε μιλάω γνωρίζοντας τι συμβαίνει)
Επαγγέλματα με μηδενική κρίση1) Ταβερνιάρης σε νησί (και με μειωμενο φπα, για να σκάσουν οι οχτροί μας)2) Ρουμς του λετ3) Νοικιάζονται ομπρέλες στην παραλία4) Ιδιοκτήτης μπαρ, χοροπηδάδικου ή άλλο παρεμφερές στέκι νεολαίας4) Γκόμενα (υφ)υπουργού
Μηχανικοί;;; (μόνο αν εννοεί "αυτοκινήτων", αφού κανείς πλέον δεν αγοράζει καινούριο).Όσο για τα επαγγέλματα υγείας που γνωρίζω, η κρίση είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ιατρικοί επισκέπτες που απολύονται, νοσηλευτές που περιμένουν με κανένα αποκλειστικό να βγάλουν χαρτζιλίκι, ιατροί στον ιδιωτικό χώρο που δεν έχουν να πληρώσουν τα έξοδα, κτηνίατροι που αποτάσσουν το πτυχίο. Η έρευνα αυτή δεν είναι έρευνα. Είναι μια βλακεία χωρίς νόημα και χωρίς αντίκρυσμα.
Καριέρα...ως πωλητής εισητηρίων. Σε δέκα χρόνια θα είμαι επόπτης άλλων πωλητών εισητηρίων. Θέση με υψηλή προστιθέμενη αξία, ειδίκευση.΄Η να γίνω ανειδήκευτος εργάτης; Κάτσε να δω με 450€ επίδομα εργασίας. Α...μα τι μέλλον!
δεν ειναι απιστευτα γελοιο,πηγαινε αγγλια και πες οτι επαγγελμα του μελλοντος στην χωρα σου ειναι πωλητης εισητηριων...!!! θα νομιζουν οτι εισαι σε καμμια χωρα τυπου παναμα με ουγκαντα μαζι /σουεζ/περασμα !!!χαχαχα!! Ο
Οπως επίσης αυτα πού βλεπω στην τηλεόραση και πού πιστεύω οτι δεν έχουν κρίση:1. Ξεματιάστρες παντός είδους (μάνα είμαι, να μην ξέρω;)2. Πάρε τώρα τηλέφωνο (...)3. Γλάστρα4. Κοσμικογράφος (sic)5. Παπάς (το γνωστο παιχνίδι) στην ομόνοια (η αλλού)6. Star follower (Wow!! Pername teleiaaaaa..)
Ειμαι μηχανικος και όχι αυπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ κριση αλλα και πλεον το επαγγελμα ειναι πεθαμενο για τα επομενα 5 χρόνια ακόμη τουλαχιστον....(πολ.μηχανικος)Ο,τιδηποτε εχει σχεση με την κατασκευη,οικοδομη κτλ...Το "ανιδικευτος εργατης" ειναι επαγγελμα?Μα δεν υπαρχει καποιος ελεγχος στο τι βγαζετε?Και ο Πακιστανος,ο Ινδος,ο Ελληνας που βγηκε στο φτυαρι σε καποιο εργοταξιο,ανειδικευτος μπορει να ειναι,αυτο τι σημαινει?Εκτος αν αυτη η κατευθυνση,που σημαινει πολυ φθηνο εργατικο δυναμικό ή συγχρονους δούλους...
"Μηχανικούς" θα εννοεί μάλλον αυτούς που φτιάχνουν τους φακέλους για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων. Και "οικονομολόγους" αυτούς που έχουν ένα γραφείο και έρχονται οι παππούδες για να τους περάσουν τη δήλωση στο taxis. Ακόμα και για αυτά τα επαγγέλματα, τεχνητή είναι η ζήτηση.
αυτο βεβαια που ξεχναει να μας πει η ερευνα ειναι τί μισθοι υπαρχουν σε αυτα τα επαγγελματα... γιατι,οκ,οι μηχανικοι θα παιρνουν καλα λεφτα-σε σχεση με τους υπολοιπους- αλλα οι ταμιες σιγα μην παιρνουν πανω απο 400 ευρω το μηνα!
Πολύ καλά χρήματα για τους μηχανικούς είναι τα 700€ για 12 ώρες τις καθημερινές, 6 υποχρεωτικά το σάββατο και 6 κάθε δεύτερη κυριακή. ενδιαφέρεσαι; :):) καλό είναι να ξέρεις άριστα τα σχεδιαστικά προγράμματα, αγγλικά και ιταλικά. αν με όλα αυτα είσαι ευχαριστημένος θα έχεις για ένα χρόνο "λαμπρή" αποκατάσταση στο εργοτάξιο της νέας λυρικής σκηνής στον ιππόδρομο :)