CONFERENCE LEAGUE

Η αστυνομία απαγόρευσε συγκέντρωση της Χ.Α. στην Πάτρα

Η αστυνομία απαγόρευσε συγκέντρωση της Χ.Α. στην Πάτρα Facebook Twitter
2

Στην απαγόρευση της προγραμματισμένης για αύριο συγκέντρωσης της Χ.Α.

στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Πάτρα, προχώρησε η ΕΛΑΣ, υπό τον φόβο επεισοδίων, μετά και τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν για την πραγματοποίηση αυτής της συγκέντρωσης.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση του αστυνομικού διευθυντή, «δεν επιτρέπουμε για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από 09.00 το πρωί της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 11.00 το βράδυ, την αναγγελθείσα συγκέντρωση του «Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή» στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, καθώς και των πέριξ αυτής οδών Μαιζώνος, Κολοκοτρώνη, Αράτου, Ρήγα Φεραίου, Κορίνθου και Αγίου Ανδρέου, διότι απειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πόλεως των Πατρών».

Στην ανακοίνωση γίνεται επίσης λόγος για πληροφορίες των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, που «επιβεβαιώνουν ότι άτομα που δραστηριοποιούνται στον αναρχικό χώρο θα εκφράσουν με βίαιο τρόπο την αντίδρασή τους στην παραπάνω εκδήλωση».

Η συγκεκριμένη πλατεία αποτελεί εδώ και χρόνια σημείο συγκέντρωσης αντιεξουσιαστικών ομάδων ενώ σε περιμετρικό της πλατείας δρόμο, βρίσκεται το εργατικό κέντρο της πόλης.

Η απαγόρευση της συγκέντρωσης προκάλεσε την αντίδραση της οργάνωσης που ανακοίνωσε ότι θα την πραγματοποιήσει τελικά έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης, στην οδό Γούναρη.

2

CONFERENCE LEAGUE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηράκλειο: Αθωώθηκε ο 35χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του

Ελλάδα / Ηράκλειο: Αθωώθηκε ο 35χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του

Τον Ιούνιο του 2023, ο 35χρονος, άνευ λόγου επιτέθηκε με μαχαίρι στην 30χρονη αρραβωνιαστικιά του στο Ηράκλειο, η οποία δέχτηκε 14 μαχαιριές και χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να εισαχθεί στη ΜΕΘ
NEWSROOM