Update: Ο 13χρονος θείος τους φέρεται να έριξε τα αδελφάκια στο κανάλι

Update: Ο 13χρονος θείος τους φέρεται να έριξε τα αδελφάκια στο κανάλι Facebook Twitter
2

Update:

Σοκαριστική τροπή λαμβάνει η υπόθεση του πνιγμού των δύο ανήλικων αγοριών, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε αρδευτικό κανάλι στην Ηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο 13χρονος θείος τους ήταν εκείνος που έριξε τα δύο παιδιά στο νερό, επειδή τα ζήλευε. Πάντως, επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται στις 14.30 το μεσημέρι από τον αστυνομικό διευθυντή Ηλείας, Ταξίαρχο, κ. Ανδρικόπουλο Αριστείδη. Ο 13χρονος είναι αδελφός της μητέρας των δύο παιδιών.


Νεκρά μέσα σε αρδευτικό κανάλι βρέθηκαν δύο αδέλφια ηλικίας 4 και 7 ετών, από τη Βουλγαρία, που είχαν χαθεί από χθες το μεσημέρι στην Ηλεία;, οπότε είχαν ξεκινήσει από το χώρο που διέμεναν σε ένα παλιό κηροπλαστείο για να πάνε στο σπίτι της γιαγιάς τους.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ άρχισαν να τα αναζητούν και αρχικά βρήκαν μια σακούλα με κρέας που πήγαιναν στη γιαγιά τους και ίχνη στη λάσπη του αρδευτικού καναλιού.

Η τροφοδοσία του νερού στη διώρυγα διακόπηκε, ενώ μία καταγγελία του πατέρα τους φέρεται να δίνει άλλη τροπή στην υπόθεση, πέραν αυτής του ατυχήματος.

 Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο πατέρας του παιδιού υποστήριξε στην προανάκριση ότι η μητριά του ήταν αυτή που πέταξε τα παιδιά στο κανάλι γιατί δεν τα αγαπούσε, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο.

Ωστόσο, οι Αρχές εξετάζουν αυτό το ενδεχόμενο που μπορεί να δώσει εγκληματική τροπή στην υπόθεση.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Ελλάδα / Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ τονίζει πως η ανοχή έχει και τα όριά της και πως αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, θα προχωρήσουν ακόμη και σε κλείσιμο των σταθμών
NEWSROOM
Γυναικοκτονία στο Μενίδι:

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Είχε απειλήσει τη 40χρονη Ενκελέιντα ότι θα την σκοτώσει, αλλά δεν είχε προφυλακιστεί

Ερωτήματα για τους χειρισμούς των αρχών - Το θύμα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της που απειλούσε ότι θα την σκοτώσει - Η 40χρονη είχε προμηθευτεί panic button - Οι αρχές γνώριζαν ότι ο βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ
NEWSROOM