Φωτιά σε βυτιοφόρο στον Ισθμό

Επαιρναν την σύνταξη της νεκρής γιαγιάς

Επαιρναν την σύνταξη της νεκρής γιαγιάς Facebook Twitter
3

 Ενας 51χρονος με την 19χρονη κόρη του συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι συνέχιζαν να εισπράττουν την σύνταξη της μητέρας του 51χρονου, η οποία όμως είχε πεθάνει από το 2007!

Πατέρας και κόρη είχαν πάει πριν από λίγες μέρες σε  υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Άγιο Δημήτριο ζητώντας να αλλάξει η διεύθυνση της θανούσας. Εκεί όμως τους περίμεναν αστυνομικοί που τους συνέλαβαν.

Ο 51 είχε ήδη δικογραφία σε βάρος του από τις 14 Μαΐου 2013 στην οποία φαινόταν ότι εισέπραττε τη σύνταξη της μητέρας του, νεκρή από τις 28 Ιουνίου 2007. Τον Φεβρουάριο του 2013 είχε διακοπεί η χορήγηση της σύνταξης αμέσως μόλις διαπιστώθηκε η απάτη, ωστόσο ο 51χρονος δεν εντοπίστηκε, επειδή είχε αλλάξει διεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από 2 μέρες η 19χρονη κόρη του πήγε στα ΕΛΤΑ για να δηλώσει την αλλαγή της διεύθυνσης, προκειμένου να ξεκινήσει και πάλι να καταβάλλεται η σύνταξη της γιαγιάς, αλλά οι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

3

Φωτιά σε βυτιοφόρο στον Ισθμό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρυστιανού κατά ΕΡΤ και Ζούλα για Τέμπη: Για ποιο λόγο πληρώνεστε από τους Έλληνες φορολογούμενους και όχι από τη ΝΔ

Ελλάδα / Καρυστιανού κατά ΕΡΤ και Ζούλα για Τέμπη: Θεωρείτε ασήμαντη την πρωτοβουλία 1,5 εκατ. πολιτών και δεν την αναφέρατε;

«Με ποια λογική κρίθηκε ότι το θέμα δεν αφορά τους Έλληνες πολίτες;» ρωτά η πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023» και σημειώνει ότι τα στελέχη της ΕΡΤ πληρώνονται από τους φορολογούμενους και όχι από τα ταμεία της ΝΔ
NEWSROOM