Ανοιχτά τα ανθοπωλεία ενόψει Αγίου Βαλεντίνου - Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα σούπερ μάρκετ

Ανοιχτά τα ανθοπωλεία ενόψει Αγίου Βαλεντίνου - Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα σούπερ μάρκετ Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Νέα δεδομένα στο ωράριο των σούπερ μάρκετ έφερε στην Αττική το νέο καθολικό lockdown, το οποίο τέθηκε σε ισχύ από τις 11 Φεβρουαρίου και θα ισχύει έως και τις 28 του μηνός.

Tο προτεινόμενο διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ, και άλλων καταστημάτων τροφίμων στην Αττική για τις καθημερινές, δηλαδή από Δευτέρα έως Παρασκευή, είναι 07:00 – 20:30. 

Ωστόσο, τα Σάββατα, λόγω της απαγόρευσης της μετακίνησης των πολιτών μετά τις 18:00 το απόγευμα, τα σούπερ μάρκετ θα κλείνουν στις 17:30.

Τις Κυριακές τα σούπερ μάρκετ μπορούν να λειτουργούν για την εκτέλεση των ηλεκτρονικών τους παραγγελιών έως τις 17:30.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσης ισχύουν και τα εξής:

  • Ένα άτομο για κάθε 25 τ.μ. στον κύριο χώρο του καταστήματος (εξαιρούνται βοηθητικοί χώροι, αποθήκες, γραφεία, χώροι στάθμευσης),
  • Απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων,
  • Απαγόρευση πώλησης προϊόντων λιανεμπορίου,
  • Δυνατότητα παραδόσεων delivery τις Κυριακές από σούπερ μάρκετ.

 

Ωράριο λειτουργίας των ανθοπωλείων

Ανοικτά παραμονή και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, δηλαδή σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, θα είναι τα ανθοπωλεία από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

 

Η εξυπηρέτηση για τους ερωτευμένους θα γίνεται μόνο με ραντεβού. Η μετακίνηση θα γίνεται αποστέλλοντας μήνυμα sms με τον κωδικό «2» στον πενταψήφιο αριθμό «13033».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM