Ισχυρότατη έκρηξη σε πολυκατοικία στη Λάρισα

Ισχυρότατη έκρηξη σε πολυκατοικία στη Λάρισα Facebook Twitter
0

Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε στις 04.10 σε πολυκατοικία επί της οδού Μανδηλαρά στη Λάρισα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ως τώρα από την αστυνομία, ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός που αποτελείτο από 4-5 κιλά μασούρια δυναμίτιδας είχε τοποθετηθεί στo υπόγειο της πολυκατοικίας. Από την έκρηξη δεν υπήρξαν τραυματισμοί αλλά σοβαρές ζημιές σε σπίτια, καταστήματα και περισσότερα από 100 αυτοκίνητα σε απόσταση 80 μέτρων από την πολυκατοικία.

 

Ισχυρότατη έκρηξη σε πολυκατοικία στη Λάρισα Facebook Twitter

Σύμφωνα με το newsit στην πολυκατοικία μένει μια εισαγγελέας που είχε ασχοληθεί με την απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων. Η γυναίκα δεν βρισκόταν στο σπίτι καθώς έλειπε με άδεια.

(Φωτό από larissanet.gr)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM