Ν. Χουντής: "Το ευρώ είναι σαν τη Μπαρτσελόνα".

Ν. Χουντής: "Το ευρώ είναι σαν τη Μπαρτσελόνα". Facebook Twitter
7

Αναφερόμενος στην πολιτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι του ευρώ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ - ΜΠΕ,  χρησιμοποιεί μια «ποδοσφαιτρική έκφραση». Οπως λέει «το ευρώ είναι σαν τη Μπαρτσελόνα: Κάτι παραπάνω από μια ομάδα, κάτι παραπάνω από ένα νόμισμα, καθώς συμπυκνώνει διάφορες πολιτικές. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, γιατί και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Για παράδειγμα, ο προϋπολογισμός μιας μελλοντικής κυβέρνησης της Αριστεράς που θα θελήσει να έχει κοινωνικές προτεραιότητες και αναπτυξιακή πολιτική, με τον έλεγχο που έχουν καθιερώσει, θα απορρίπτεται. Και αν εσύ προχωράς, θα σου επιβάλουν κυρώσεις. Θα καθυστερούν ή δεν θα εκταμιεύουν τα κονδύλια της κοινωνικής συνοχής. Αυτό το οικοδόμημα φτιάχνεται. Επομένως πάμε σε πιο σκληρές πολιτικές στην Ευρώπη. Να μην έχουμε λοιπόν ψευδαισθήσεις, ακόμη κι αν η κ. Μέρκελ μετά τις εκλογές χαλαρώσει λίγο»

«Είναι επιτακτική πολιτική ανάγκη να φύγει το γρηγορότερο δυνατό αυτή η κυβέρνηση, να ανατραπεί, για να μπορέσει να αλλάξει δρόμο η χώρα» τονίζει σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ- ΜΠΕ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείει τις πρόωρες εκλογές, εκτιμώντας ότι «τα νέα σκληρά μέτρα θα προκαλέσουν νέα κοινωνική αντίδραση».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμη - Αυτόπτης μάρτυρας: Έτσι βρέθηκε η σορός του παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλι

Ελλάδα / Σύμη - Αυτόπτης μάρτυρας: Από τη λάμψη στο ρολόι και από τη μυρωδιά βρέθηκε η σορός του παρουσιαστή του BBC

Αυτόπτης μάρτυρας αποκάλυψε το πώς βρέθηκε η σορός του άτυχου παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλι στη Σύμη - Η δυσοσμία ανάγκασε τους αστυνομικούς να κλείσουν τη μύτη τους
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μόλις 5 ημέρες μετά την ψήφιση της Ιδρυτικής Κομματικής Διακήρυξης του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ, βγαίνει ο Ευρωβουλευτής Χουντής να την ακυρώσει!Μιλάμε για μέγιστη διγλωσσία, αναξιοπιστία, επικινδυνότητα και γελοιότητα!Ψήφισαν: Ναι στο ευρώ, ναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ναι στις Διεθνείς υποχρεώσεις της Χώρας, όχι σε μονομερείς ενέργειες διαγραφής χρέους, κτλ. κτλ.Χουντής, 5 μέρες μετά: Να το ξανασκεφτούμε το ευρώ, να έχουμε ανοιχτές όλες τις προοπτικές, να ρίξουμε την Κυβέρνηση, να ακολουθήσουμε άλλους δρόμους, να σταματήσουν να έρχονται τα πακέτα του Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής στην Ελλάδα, κτλ. κτλ.Αλήθεια αυτός ο Χουντής τι δουλειές έχει κάνει στην ζωή του πέρα από να κόβει αριστερές βόλτες; Έχει κανείς πραγματικό εργασιακό βιογραφικό του? Έστω και ένα ένσημο έχει κολλήσει στην ζωή του σε αληθινή (μην δημοσιοϋπαλληλική) εργασία?
Έλεος με το πια με το "τεμπέλικο δημόσιο" και το "παραγωγικό ιδιωτικό". Έχω δουλέψει και στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα, όμως μέχρι τις 12:00 το βράδυ έχω κάτσει στο υπουργείο και όχι στην εταιρία.Αλλά κακομοίρη νομίζεις ότι είναι εύκολο να περάσεις τον ΑΣΕΠ, για έλα εδώ που δουλεύω να δεις πόσοι δεν έχουν ένα τουλάχιστο μεταπτυχιακό. Και μην μου πεις για αξιοκρατία και φορετούς γιατί την είδα και στην εταιρία.