Έκρυβαν 45 κιλά χασίς ανάμεσα σε καρπούζια

Έκρυβαν 45 κιλά χασίς ανάμεσα σε καρπούζια Facebook Twitter
5

Μεγάλες ποσότητες χασίς έκρυβε ανάμεσα σε καρπούζια κύκλωμα που εξάρθρωσε η αστυνομία. Το κύκλωμα διακινούσε και εξήγαγε ναρκωτικά από την Ελλάδα σε χώρες της Ευρώπης μέσα σε νταλίκες φορτωμένες με αγροτικά προϊόντα.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έλεγχο, σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Αλισσού Αχαΐας, σε φορτηγό με αγροτικά προϊόντα που είχε προορισμό την Ολλανδία και βρήκε κρυμμένα ανάμεσα στα καρπούζια 45 κιλά χασίς.

 

Έκρυβαν 45 κιλά χασίς ανάμεσα σε καρπούζια Facebook Twitter

Συνελήφθησαν ένα ανδρόγυνο Μολδαβών, μέλη το κυκλώματος, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 35χρονου Αλβανού, ο οποίος όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, αποτελεί τον «εγκέφαλο» του κυκλώματος και αναζητείται από τις Αρχές.

 

Έκρυβαν 45 κιλά χασίς ανάμεσα σε καρπούζια Facebook Twitter

Πριν από τη σύλληψή τους στον Αλισσό Αχαΐας, το ζευγάρι των Μολδαβών είχε μεταβεί στην περιοχή των Λεχαινών Ηλείας, όπου φόρτωσαν αγροτικό εμπόρευμα (καρπούζια) με προορισμό το λιμάνι της Πάτρας.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τα ακαθάριστα οικόπεδα, πυροπροστασία για τα ακίνητα: Ξαφνικός φόρος 500 ευρώ

Ελλάδα / Ξαφνική δαπάνη μέχρι 500 ευρώ και αλαλούμ από την μελέτη πυροπροστασίας για τα ακίνητα κοντά σε δάσος

Μεθόδους... γεωδαισίας για να δουν αν τα σπίτια τους απέχουν 300 μέτρα από το δάσος αναζητούν χιλιάδες πολίτες - «Θα είμαστε ελαστικοί», έχει διαμηνύσει ο υπουργός Περιβάλλοντος - Οι διευκρινίσεις του αρμόδιου γενικού γραμματέα Ευθύμιου Μπακογιάννη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Από τη στιγμή που είναι νόμιμο στην Ολλανδία,και παράνομο στην Ελλάδα,πως μπορεί κάποιος να to εμπορευθεί νόμιμα στην Ολλανδία με το brandname made in Greece?Μήπως να το κάναμε νόμιμο και στην Ελλάδα;Υ.Γ α ρε Γ.Α.Π ένα καλό είπες να κάνεις κι εσύ και δεν τόλμησες!