ΤΩΡΑ: Εκκενώθηκε η Ελασσόνα λόγω μεγάλης πυρκαγιάς

ΤΩΡΑ: Εκκενώθηκε η Ελασσόνα λόγω μεγάλης πυρκαγιάς Facebook Twitter
0

Την εκκένωση της Ελασσόνας λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή αποφάσισε ο Δήμαρχος της πόλης. Οι φλόγες πλησιάζουν το στρατόπεδο της περιοχής και τις κατοικημένες περιοχές.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς συμμετέχουν μέχρι στιγμής 14 οχήματα με δεκάδες πυροσβέστες, ενώ συνεχώς καταφθάνουν ενισχύσεις κι από γειτονικούς νομούς.

Σύμφωνα με το  thessalianews.gr η κινητοποίηση είναι μεγάλη και οι τοπικοί φορείς καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια η φωτιά να μην απειλήσει το στρατόπεδο καθώς και τις κατοικημένες περιοχές. Οι φλόγες πλησιάζουν απειλητικά το στρατόπεδο, το οποίο απέχει μόλις μισό χιλιόμετρο από τα σπίτια και υπάρχει ο κίνδυνος να πάρουν φωτιά τα πυρομαχικά.

Update

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στην περιοχή της Ελασσόνας, η οποία πλησίασε απειλητικά στην πόλη με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή από τον δήμαρχο για την εκκένωσή της.

Πριν λίγα λεπτά ανακοινώθηκε η λήξη του συναγερμού και οι κάτοικοι επιστρέφουν στη βάση τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η πόλη είχε αδειάσει κυριολεκτικά μέσα σε λίγα λεπτά.

Παράλληλα οι πυροσβέστες δίνουν μεγάλη μάχη να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο, αφού οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM