Επίθεση με μπογιές στο πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη

Επίθεση με μπογιές στο πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη Facebook Twitter
0

Επίθεση με μπογιές στο πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, ομάδα αγνώστων πραγματοποίησε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα «έφοδο» σε κτίριο στο Κολωνάκι όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του, υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη.

Σύμφωνα με το ethnos, έγραψαν με μπογιές συνθήματα σε τοίχους και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια προσαγωγή.

Πέτσας για επίθεση 

Την απερίφραστη καταδίκη της κυβέρνησης για την επίθεση στο γραφείο του Νότη Μηταράκη, εξέφρασε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος τόνισε με έμφαση ότι δεν πτοείται η κυβέρνηση από τέτοιες επιθέσεις.

Ο κ. Πέτσας σε δήλωσή του τόνισε συγκεκριμένα: Καταδικάζουμε την αποψινή επίθεση στο Γραφείο του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη. Τέτοιες επιθέσεις δεν πτοούν την Κυβέρνηση και προκαλούν τους πολίτες".

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM