Ετοιμάζουν νέα μείωση του κατώτατου μισθού

Ετοιμάζουν νέα μείωση του κατώτατου μισθού Facebook Twitter
5

Ανοίγει το «παραθυράκι» για νέα μείωση του κατώτατου μισθού κάτω από τα 586 ευρώ καθώς σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η Τρόικα ζήτησε να καθορίζετια με υπουργική απόφαση και όχι με νόμο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η τρόικα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο υπουργείο, προέβαλε ενστάσεις στον καθορισμό του κατώτατου με νόμο. Αυτό βεβαίως σημαίνει ότι ο υπουργός Εργασίας είναι αυτός που θα αποφασίζει αν ο κατώτατος μισθός θα παραμείνει στα 586 ευρώ ή αν θα μειωθεί εφόσον το απαιτήσουν οι δανειστές.

Από τη μεριά του, το υπουργείο, διαμηνύει ότι μέχρι να τελειώσει το πρόγραμμα προσαρμογής, δηλαδή μέχρι τέλος του 2016, δεν τίθεται θέμα νέας μείωσης.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
ΠΟΣΟΙ ετρωγαν,ΠΟΙΟΙ τουs ΔΙΟΡΙΣΑΝ kai ΠΟΙΟΙ (ΔΕΝ) τουs ηλεγχαν!ΑΥΤΟΙ που κυβερνουσαν την ερτ,διοριζαν ειδικουs συμβουλουs με χιλιαδεs ευρω,εδιναν παντεσπανι στο καθε σημερινο παπαγαλακι κουνανε το δακτυλο!ΠΟΣΟΥΣ ειδικουs συνβουλουs και ΜΕ ΤΙ ΜΙΣΘΟ διορισε ΑΥΤΗ η κυβερνηση?σαν τον πατροκτονο που ζηταει επιεικια απο το δικαστηριο γιατι ειναι ορφανοs!Υ.Γ:αν εισαι μισθωτοs,ανεργοs ΄η μικροεπαγγελματιαs σε αφορα οτι αυριο θα εχειs μεροκαματο 300 ευρω ΄η θα εχειs πελατεs ανθρωπουs που θα περνουν 300 ευρω...