Συνδικαλιστής του ΙΚΑ συνελήφθη την ώρα που «λαδωνόταν»

Συνδικαλιστής του ΙΚΑ συνελήφθη την ώρα που «λαδωνόταν» Facebook Twitter
1

Υπάλληλος του ΙΚΑ και συνδικαλιστής συνελήφθη από αστυνομικούς την ώρα που έπαιρνε φακελάκι για να βοηθήσει συνταξιούχους, σε προβλήματα που είχαν προκύψει με τις συντάξεις του. Σύμφωνα με το cretalive, ο συλληφθείς που εργάζεται στο ΙΚΑ Ρεθύμνου έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση και είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΙΚΑ Δυτικής Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνδικαλιστής έπαιρνε από 100 ως 300 ευρώ για να προωθήσει την καταβολή του ΕΚΑΣ, καθώς υπήρχαν καθυστερήσεις τις οποίες δημιουργούσε αυτός για να λαδώνεται.

Το σύστημα του ήταν να στέλνει όσους ενέδιδαν στον ταμία του υποκαταστήματος για να ζητήσουν το ΕΚΑΣ, όχι εξ ολοκλήρου σε επιταγή, αλλά ένα μέρος σε μετρητά. Με τα μετρητά αυτά περνούσαν στη συνέχεια από το γραφείο του και του άφηναν το φακελάκι. Η μέθοδος αυτή όμως τον πρόδωσε, αφού ο ταμίας κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησε την αστυνομία που προσημείωσε τα χαρτονομίσματα, τα οποία εκείνος έδωσε στους συνταξιούχους.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιλκίς: Απόπειρα ληστείας ή ασέλγεια - Οι εκδοχές των δύο πλευρών για το έγκλημα

Ελλάδα / Κιλκίς: Απόπειρα ληστείας ή ασέλγεια - Οι εκδοχές των δύο πλευρών για το έγκλημα

Ο κτηνοτρόφος υποστήριξε πως το θύμα πήγε να τον κλέψει - "Μαζί με άλλα τρία άτομα πήγαν να τον εκδικηθούν, γιατί είχε ασελγήσει σε βάρος μια ανήλικης κοπέλας" αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας του 45χρονου
NEWSROOM