«Τον έβαζα να βιάζει τη μάνα του για να γίνει άνδρας»

«Τον έβαζα να βιάζει τη μάνα του για να γίνει άνδρας» Facebook Twitter
13

Κατηγορίες για ασέλγεια σε ανηλίκους, αποπλάνηση ανηλίκων, βιασμού κατ’ εξακολούθηση και αιμομιξία απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του ζευγαριού από την Πάτρα, οι οποίοι σύμφωνα με τις καταγγελίες των παιδιών τους, τα κακοποιούσαν σεξουαλικά. Ο 40χρονος και η σύζυγος πέρασαν σήμερα το μεσημέρι την πόρτα του ανακριτή.

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι ο 40χρονος πατέρας είπε ενώπιον του εισαγγελέα ότι ήθελε "να κάνει άντρα" τον γιο του και γι' αυτό τον "έβαζα να βιάζει τη μάνα του" ενώ επικαλείται και σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.

Η μητέρα από την πλευρά της φέρεται να είπε, σύμφωνα με το thebest.gr,  ότι φοβόταν το σύζυγό της και για αυτό συναινούσε στις πράξεις στις οποίες την υποχρέωνε.

Η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι δύο κόρες της οικογένειας, τις οποίες βίαζε ο πατέρας, κατήγγειλαν τα όσα συνέβαιναν στην οικογένεια τους, στο Χαμόγελο του Παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια που διέμενε σε εργατικές κατοικίες, είχε υψώσει ένα τείχος από λουλούδια γύρω από το σπίτι, ώστε να μη φαίνονται.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

Με αφορμή το περιστατικό οικογενειακής βίας των παιδιών στην περιοχή της Πάτρας θα θέλαμε,να ενημερώσουμε πως το περιστατικό χειρίστηκε από την πρώτη στιγμή και με διακριτικότητα "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Ο οργανισμός αντέδρασε άμεσα όταν πριν περίπου μία εβδομάδα έλαβε στη γραμμή SOS 1056 τη σχετική καταγγελία, από γνωστό της οικογένειας.

Ακαριαία ενημερώσαμε την εισαγγελέα ανηλίκων Πατρών, η οποία εξέδωσε άμεσα τη σχετική εντολή προς τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Στη συνέχεια και κατόπιν και της παρότρυνσης από τον ίδιο γνωστό πρόσωπο της οικογένειας, ένα από τα παιδιά κατάγγειλε επώνυμα στην αστυνομία τα όσα φρικιαστικά διαδραματίζονταν στο σπίτι.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας παρενέβη άμεσα συλλαμβάνοντας τους γονείς, απομακρύνοντας τα παιδιά από κοντά τους.

Δυστυχώς γίναμε μάρτυρες ενός αποτρόπαιου περιστατικού, ενός κακού που σημειώθηκε στους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού, επιβεβαιώνοντας πως η σιωπή είναι συνενοχή και πως μπορούμε να προλάβουμε το κακό, μόνο αν μιλήσουμε, αν μιλήσουμε τώρα.

"Το Χαμόγελο του Παιδιού" από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στα ανήλικα παιδιά στηρίζοντας τα με κάθε δυνατό τρόπο, υλικό και ψυχολογικό και θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους.

Βασικό μέλημα μας πλέον η αποκατάσταση της υγείας σωματικής και ψυχικής των παιδιών με διακριτικότητα και ηρεμία μακριά από το φώτα της δημοσιότητας.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
? Τι δεν καταλαβες από αυτό που διαβασες? Αν δεν αναφέρουν και επαινέσουν το χαμόγελο του παιδιού, πως θα φτάσει στα αυτιά άλλων θυμάτων το οτι μια αναφορά στην γραμμή θα έχει σωστά αποτελέσματα?...
Στο "χαμογελο του παιδιού" που επαναλαμβάνεται πολλάκις στο άρθρο και οκ ολοι καταλάβαμε αυτήν την άμεση ενεργοποίηση,την ακαριαια παρέμβαση και την μπλα μπλα μπλα αντιδραση που είχαν στο συμβάν, με τη δημοσιότητα και την διακριτικοτητα πως τα πανε?Γιατί εγώ διαβάζω ποσο καλά τα κατάφερε η εταιρία -τι σκατα ειναι- όχι τι συμβαινει ουσιαστικα! :S
Γιατί αναφέρετε συνέχεια τον "Κυνόδοντα". Η ταινία είναι αλληγορική με μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις. Έχετε μπλοκάρει στις εικόνες της χωρίς να διακρίνετε τα βαθύτερα πολλαπλά νοήματα.Όσο για την τραγική αυτή κατάσταση δεν βρίσκω λόγια να εκφράσω, να περιγράψω τον αποτροπιασμό μου. Είμαι σοκαρισμένος.σ.σ.: Η ταινία πάντως δε μου άρεσε. Ακριβώς γιατί "μποκάρει" τον θεατή στις εικόνες της.
Πόσα περιστατικά να αγνοούνται επειδή κάποιος ξέρει αλλά δε μιλάει..Μακάρι τα παιδιά να σταθούν στα πόδια τους και τα τέρατα(δεν μπορώ να τους αποκαλέσω γονείς-είναι ιερή λέξη) να τιμωρηθούν ακριβώς όπως τους αξίζει.Αν και καμια τιμωρία δεν θα είναι αρκετή γι'αυτό που έκαναν.
Αυτό που τα ανήλικα παιδιά χρειάστηκε να ζητήσουν βοήθεια ενώ ή μητέρα "φοβόταν το σύζυγό της και για αυτό συναινούσε στις πράξεις στις οποίες την υποχρέωνε" πολύ μ' εξοργίζει... Πολλά στραβά έχει η κοινωνία μας αλλά από γραμμές υποστήριξης - ενημέρωσης και ειδικά κέντρα που μπορούμε να απευθυνθούμε για βοήθεια, δόξα τον θεό δεν πάσχουμε. Εύχομαι να τιμωρηθούν παραδειγματικά μιας και η ζημιά που έκαναν στα παιδιά τους είναι ανεπανόρθωτη.
αλλά αν υοθετήσει παιδί ένα ομοφυλ'όφυλο ζευγάρι, θα γίνει το παιδί ανώμαλο, ομοφυλόφυλο και εχθρός της κοινωνίας με κόμπλεξ και ψυχολογικά. Τώρα αυτά τα παιδιά λογικά θα έιναι τέλεια ως ενλήλικες αφού μεγάλωσαν απο ετεροφυλόφυλο ζευγάρι...Μήπως κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας?
τρελη τρολια το σχολιο σου!Απεδειξες πως μια αποκλεινουσα συμπεριφορα μπορει να δικαιολογησει μιαν αλλη.Κατσε να τρολαρω και γω να δεις τι μας εκανες!ΠΕΣ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΔΕΡΦΕ!!Αυτο δεν θα συνεβαινε ποτε σε ενα ομοφυλοφυλο ζευγαρι αφου το παιδι δεν θα μπορουσε ποτε να "βιασει" τη μανα μιας και δεν θα υπηρχε μανα. Αντιθετως θα μπορουσε να "βιασει" αυτον που παριστανε τη μανα εκεινη τη μερα που ομως επειδη την προηγουμενη ηταν ο πατερας αυτη η πραξη θα εξυψωνε το παιδι σε μια ισοτιμη σχεση με το ζευγος, προαγοντας με αυτο τον τροπο την σωστη και ισοροπημενη ενηλικιωση του και ενταξη του στην ομοφυλοφιλικη κοινοτητα αρα και ολη την υπολοιπη την κοινωνια! ΟΡΙΣΤΕ!