Διεκόπη η μισθοδοσία της Γιάννας Αγγελοπούλου

Διεκόπη η μισθοδοσία της Γιάννας Αγγελοπούλου Facebook Twitter
7

Από τα τέλη Ιανουαρίου του 2013 το ελληνικό δημόσιο σταμάτησε να καταβάλλει μισθοδοσία στη Γιάννα Αγγελοπούλου για τις υπηρεσίες της ως πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων. Αυτό προκύπτει από απάντηση του υπ. Εξωτερικών σε ερώτηση του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο κατέβαλε μισθό στην κ. Αγγελοπούλου για τον τίτλο που της είχε απονεμηθεί από την 1η Σεπτεμβρίου του 1998. Την ίδια ημέρα η κ. Αγγελοπούλου είχε στείλει επιστολή στον τότε υπουργό με την οποία ζητούσε να πάψει η μισθοδοσία της, όμως το αίτημα της δεν είχε γίνει δεκτό επειδή δεν υπήρχε σχετική νομοθετική ρύθμιση.


Τελικά, σήμερα, μετά από τόσα χρόνια και αφού στο μεταξύ η Αγγελοπούλου είχε γνωστοποιήσει ότι θα δίνει τα χρήματα σε ιδρύματα,  το υπουργείο απαντά στην ερώτηση του κ Νικολόπουλου: «Την 31.01.2013 η κυρία Ιωάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη έπαυσε να μισθοδοτείται από το υπουργείο Εξωτερικών, κατόπιν σχετικής δηλώσεώς της, δυνάμει του δεύτερου άρθρου του Ν. 4104/04.01.2013»,

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Δεν υπάρχει σχετική νομοθετική ρύθμιση για την μη καταβολή μισθοδοσίας, αλλά υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις για περικοπές από παντού.όπως και όποτε βολεύει(είμαι υπέρ των περικοπών στο δημόσιο, αλλά αυτές να ξεκινούν από τα ψηλά και να καταλήγουν στα χαμηλά).