ΓΣΕΕ: Παράνομη η μη καταβολή επιδόματος γάμου

ΓΣΕΕ: Παράνομη η μη καταβολή επιδόματος γάμου Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον ως τις 15 Μαΐου η καταβολή του επιδόματος γάμους είναι υποχρεωτική, τονίζει σε ανακοίνωση της η ΓΣΕΕ σε απάντηση δημοσιευμάτων ότι η καταβολή του επιδόματος τελειώνει σήμερα.

Η ΓΣΕΕ επισημαίνει ότι η Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασία έληξε αναγκαστικά στις 14 Φεβρουαρίου και διανύει ήδη το στάδιο της τρίμηνης παράτασης της. Κατά συνέπεια το προβλεπόμενο από αυτήν επίδομα γάμου καθώς και οι υπόλοιποι κανονιστικοί όροι ισχύουν τουλάχιστον έως τις 15 Μαΐου.

Μάλιστα η Συνομοσπονδία προειδοποιεί τους εργοδότες να μην «αποτολμήσουν την περικοπή του επιδόματος γάμου και την περαιτέρω μείωση μέσω του επιδόματος γάμου των αποδοχών των εργαζόμενων γιατί θα πυροδοτήσουν ανεξέλεγκτες αντιδράσεις». Σημειώνεται επίσης ότι η ΓΣΕΕ πιέζει προς την κατεύθυνση υπογραφής νέας ΣΣΕ που θα προβλέπει τη συνέχιση της καταβολής του επιδόματος γάμου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM