Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για αστυνομικό που κλώτσησε πολίτη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για αστυνομικό που κλώτσησε πολίτη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» Facebook Twitter
0

Ένα βίντεο από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου ένας αστυνομικός φαίνεται να κλωτσά έναν ταξιδιώτη, κάνει το γύρο του διαδικτύου οδηγώντας σε κατεπείγουσα έρευνα της υπόθεσης από την ΕΛ.ΑΣ.

Ο χρήστης του Twitter Arash Hampay, ανάρτησε το υλικό λίγων δευτερολέπτων από το διεθνή αερολιμένα Αθηνών, καταγγέλλοντας πως Έλληνας αστυνομικός επιτέθηκε στον αδελφό του που επιθυμούσε να επιστρέψει στην Λέσβο. «Η αστυνομία στο αεροδρόμιο της Αθήνας αναλαμβάνει δράση απέναντι στον αδερφό μου που θέλει να επιστρέψει στη Λέσβο. Όχι στον φασισμό!», γράφει χαρακτηριστικά.  

Όπως μεταδίδει η «Εφημερίδα των Συντακτών», από το Αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας διατάχθηκε επείγουσα έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί το περιστατικό και η καταγγελία για τη βιαιοπραγία του αστυνομικού σε βάρος του αλλοδαπού.

Σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ που επικαλείται η ίδια εφημερίδα, ο αστυνομικός σταμάτησε τον αλλοδαπό για έλεγχο των εγγράφων του, εκείνος τον έσπρωξε και ο ένστολος απάντησε με χειροδικία. Δείτε το επίμαχο βίντεο: 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ

Ελλάδα / Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της Καρολάιν για την πρόθεσή του να ζητήσει αναίρεση της απόφασης

«Δολοφόνησε την όμορφη κόρη μου ενώ κοιμόταν, μόνο και μόνο επειδή επρόκειτο να τον καταγγείλει για την πρόθεσή του να κάνει εμπόριο ναρκωτικών» υποστήριξε μεταξύ άλλων, ο πατέρας της Καρολάιν
LIFO NEWSROOM
Αγρίνιο: «Ο άνθρωπος που σκότωσε τα παιδιά μου πρέπει να πληρώσει» - Ένας χρόνος από τον θάνατο του Άκη και της Χαριτίνης

Ελλάδα / Αγρίνιο: «Ο άνθρωπος που τα σκότωσε πρέπει να πληρώσει» - Ένας χρόνος από τον θάνατο του Άκη και της Χαριτίνης

Η μητέρα των δύο παιδιών, μέσω μίας μακροσκελούς ανάρτησής της, ζητά δικαίωση - «Έχουν περάσει 11 μήνες και δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα, γιατί σε αυτή την χώρα δεν λειτουργεί τίποτα σωστά»
LIFO NEWSROOM