ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Χωρίς μεταφορά από αύριο 5.000 μαθητές

Χωρίς μεταφορά από αύριο 5.000 μαθητές Facebook Twitter
0

Νέα ταλαιπωρία περιμένει από αύριο μαθητές και γονείς στη Θεσσαλονίκη, μετά την απόφαση των λεωφορειούχων να σταματήσουν τη μεταφορά των μαθητών (υπολογίζονται σε 5.000) από και προς τα σχολεία τους, καθώς παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους 11 μήνες, ενώ δεν έχουν υπογραφεί οι νέες συμβάσεις. 

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα εκπρόσωποι του συνδέσμου πρακτόρων τουρισμού Μακεδονίας - Θράκης, ανέφεραν πως δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, και κατήγγειλαν ότι η πολιτεία αθετεί τις περσινές και προπέρσινες συμβάσεις που υπέγραψαν για την εκτέλεση μεταφοράς μαθητών ζητώντας, για μία ακόμη φορά, μείωση στα συμφωνημένα κόμιστρα.

Όπως υποστηρίζουν, μόνο οι οφειλές για την περίοδο Μαϊου-Ιουνίου του 2012, δηλαδή για τους τελευταίους δύο μήνες της περσινής χρονιάς, ανέρχονται σε 800.000 ευρώ, ενώ υπήρξαν διαδοχικές μειώσεις στις πληρωμές τους την τελευταία τριετία φτάνοντας συνολικά το 50%.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM