38 συνδικαλιστές συνιστούν "Εμείς"

38 συνδικαλιστές συνιστούν "Εμείς" Facebook Twitter
4

Νέα συνδικαλιστική κίνηση, με την ονομασία "Εμείς" (Ενωτικό Μέτωπο Εργατικών Ισχυρών Συνδικάτων), ίδρυσαν 38 συνδικαλιστές, μέλη της ΓΣΕΕ, που έως σήμερα ήταν προσκείμενα στην ΠΑΣΚΕ.

Ανάμεσά τους, είναι ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, η πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας, Στάβυ Σαλουφάκου, ενώ στη συντονιστική επιτροπή συμμετέχουν τα μέλη της διοίκησης της ΓΣΕΕ, Μιχάλης Κουρουτός πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών (ΟΙΕΛΕ), Στάβυ Σαλουφάκου πρόεδρος Ε.Κ.Α, Μεταξία Στεκουλέα και Νίκος Φωτόπουλος πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Η συνδικαλιστική παράταξη ιδρύθηκε ενόψει του επικείμενου 35ου συνεδρίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος, και στη διακήρυξή της, που εγκρίθηκε σε διάσκεψη στη Χαλκίδα, υποστηρίζει, ότι είναι "κομματικά αυτόνομη και ιδεολογικά ανεξάρτητη, προερχόμενη από το δημοκρατικό κίνημα με όραμα μια σύγχρονη σοσιαλιστική κοινωνία".

Στην ίδια διακήρυξη ασκείται κριτική στη σημερινή ηγεσία του συνδικαλιστικού κινήματος, ενώ καταγγέλλονται "φαινόμενα συντεχνιακού, γραφειοκρατικού και κομματικού συνδικαλισμού, που έχουν ξεπεραστεί από τα γεγονότα και από την ιστορία".

Στη διάσκεψη συμμετείχαν οι 38 από τους 450 εκλέκτορες, που συγκροτούν το σώμα του 35ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρό με τραύματα στο λαιμό βρέθηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο

Ελλάδα / Νεκρή με τραύματα στον λαιμό βρέθηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο

Η Βασιλική είχε εξαφανιστεί 21:10 το βράδυ της Κυριακής από το χωριό Μυρτιά Πύργου - Το 11χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο Καταράχι Πύργου - 37χρονος που συνελήφθη ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια