Ονόματα και διευθύνσεις επίορκων γιατρών ζητά η τρόικα

Ονόματα και διευθύνσεις επίορκων γιατρών ζητά η τρόικα Facebook Twitter
0

Όλα τα ονόματα και τις διευθύνσεις των γιατρών στους οποίους έχουν επιβληθεί ποινές για παρατυπίες είτε στο θέμα της συνταγογράφησης ή στο θέμα των επισκέψεων, ζητούν τα στελέχη της τρόικας, προκειμένου να διασταυρώσουν οι ίδιοι τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.

Οι δανειστές, σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία», φαίνεται ότι έχουν αποθρασυνθεί πλήρως και αμφισβητούν ευθέως τα στοιχεία που τους δίνονται και αφορούν κυρίως τους επίορκους γιατρούς αλλά και τον αριθμό των συμβεβλημένων γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ. Για τους τελευταίους μάλιστα, αμφισβητούν ακόμη και αν έχει όντως απομακρυνθεί το 10% του ιατρικού προσωπικού, όπως έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση. Με βάση βέβαια εκτιμήσεις, το ιατρικό προσωπικό του ΕΟΠΥΥ έχει μειωθεί κατά 30%, γι' αυτό και σε πολλές περιοχές της χώρας δεν υπάρχουν παιδίατροι και καρδιολόγοι ούτε για δείγμα.

Τα νέα στοιχεία που ζητήθηκαν θα παραδοθούν αύριο στη συνάντηση που θα έχει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας με τους επικεφαλής της τρόικας, μια συνάντηση στην οποία και θα οριστικοποιηθούν οι νέες αλλαγές που ζητούν οι δανειστές μας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ