Επτά από τα 68 δείγματα τροφίμων που έχουν ελεγχθεί μέχρι τώρα περιέχουν DNA αλόγου, όπως αποκάλυψε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ Γιάννης Τσιάλτας. Οι έρευνες, ωστόσο, επικεντρώνονται τώρα στο να διευκρινιστεί εάν τα θετικά αυτά δείγματα περιέχουν αντιβιοτικά και την αντιφλεγμονώδη ουσία φαινυλοβουταζόνη. Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ ανέφερε πως οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν λάβει έως τώρα 167 δείγματα τροφίμων και διαβεβαίωσε πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη την αλυσίδα παραγωγής και διάθεσης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ίος - Παραιτήθηκε ο μοναδικός παιδίατρος του νησιού, για λόγους «προσωπικής κι επαγγελματικής αξιοπρέπειας»

Ο Τζο Μπάιντεν διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου του προστάτη

Eurovision 2025: Οι αστοχίες των στοιχημάτων, η ψήφος του κοινού και η πεντάδα των επιτροπών

Καιρός: Ήλιος και ζέστη από τη Δευτέρα - Πότε αναμένονται οι 35°C

«Bare beating»: Η νέα τάση στα ΜΜΜ που έχει γίνει ο εφιάλτης των επιβατών

σχόλια