Επτά από τα 68 δείγματα τροφίμων που έχουν ελεγχθεί μέχρι τώρα περιέχουν DNA αλόγου, όπως αποκάλυψε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ Γιάννης Τσιάλτας. Οι έρευνες, ωστόσο, επικεντρώνονται τώρα στο να διευκρινιστεί εάν τα θετικά αυτά δείγματα περιέχουν αντιβιοτικά και την αντιφλεγμονώδη ουσία φαινυλοβουταζόνη. Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ ανέφερε πως οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν λάβει έως τώρα 167 δείγματα τροφίμων και διαβεβαίωσε πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη την αλυσίδα παραγωγής και διάθεσης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Μαδρίτη: «Θα τον πνίξεις, φίλε, άσε τον λαιμό του», φώναζαν πολίτες στον αστυνομικό που στραγγάλισε ύποπτο

Αποκλειστικό: «Τζένη Τζένη» - η θρυλική κωμωδία έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με την υπογραφή του Νίκου Καραθάνου

Καιρός: Έρχονται καταιγίδες και μπουρίνια από το μεσημέρι

Άξιζαν κάτι καλύτερο τα «100 Χρόνια Ελληνικής Δισκογραφίας»

Χάσαμε το Τέρας, και την ουσία, στοπ

σχόλια