Τρεις εταιρείες "ύποπτες" για διακίνηση αλογίσιου κρέατος

Τρεις εταιρείες "ύποπτες" για διακίνηση αλογίσιου κρέατος Facebook Twitter
0

Τρεις εταιρείες από τη Θεσσαλονίκη μπαίνουν στο στόχαστρο έρευνας των Αρχών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν διακίνησαν ποσότητες κρέατος, στις οποίες ανιχνεύτηκε DNA αλόγου. Με εντολή της, η Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητά τη διενέργεια προακαταρκτικής έρευνας με την οποία θα ελεγχθούν όλα τα παραστατικά αγοράς κρεάτων, θα διαπιστωθεί αν και πού διακινήθηκαν οι συγκεκριμένες ποσότητες, αλλά και θα διενεργηθεί ο απαραίτητος έλεγχος ασφάλειας των τροφίμων. Η σχετική παραγγελία δόθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ενώ τα αδικήματα που ερευνώνται συνδέονται με τον αγορανομικό κώδικα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM