Απεργία την Πρωτομαγιά

Συλλογή υπογραφών για να τιμωρηθεί ο δολοφόνος ενός σκυλιού

Συλλογή υπογραφών για να τιμωρηθεί ο δολοφόνος ενός σκυλιού Facebook Twitter
3

Υπογραφές μαζεύουν ζωόφιλοι της Λέσβου, ζητώντας να τιμωρηθεί ο δολοφόνος ενός σκυλιού. Το σκυλί πυροβολήθηκε στο χωριό Μανταμάδος από τον δράστη που χτύπησε και τον ιερέα ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για την πράξη του. Δίπλα στο αιμόφυρτο σώμα της σκυλίτσας βρέθηκε και το φυσίγγι από το κυνηγετικό όπλο. Ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε ότι πήγε να προσκυνήσει στον τάφο της μητέρας του και το σκυλί του επιτέθηκε! Τον πυροβολισμό άκουσε ένστολος αστυνομικός και ζωόφιλος ο οποίος ήταν στο στρατόπεδο σε υπηρεσία ενώ στη συνέχεια έγινε μήνυση από το φιλοζωικό σωματείο ΚΙΒΩΤΟΣ. Η Λίζα δολοφονήθηκε στις 2/2/2012, όμως από τότε δεν έχει γίνει τίποτε για την τιμωρία του δράστη.

Όπως γράφει το adespoto, Οι ζωόφιλοι δεν θέλουν το έγκλημα εναντίον της Λίζας να μείνει χωρίς τιμωρία και ζητούν απ την εισαγγελέα να ασχοληθεί με την υπόθεση και να τιμωρήσει τον  δράστη ο οποίος,  είναι γνωστός (Π.Μ.) και οδηγούσε ημιφορτηγό με αριθμό κυκλοφορίας ΜΥΒ-36**  σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε εκείνη τη μέρα ο ιερέας τον οποίο χτύπησε ο δράστης.

 

Συλλογή υπογραφών για να τιμωρηθεί ο δολοφόνος ενός σκυλιού Facebook Twitter

Μάλιστα, σύμφωνα με το σάιτ, στις 5/2/12, 3 μέρες μετά τη δολοφονία, κάποιοι έριξαν φόλες στα σκυλιά στην ίδια περιοχή γιατί ο παπάς τόλμησε και μίλησε και έδειξε το έγκλημα εναντίον της Λίζας!!! Η δικογραφία πήγε στην εισαγγελία αλλά ως σήμερα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Η συλλογή υπογραφών γίνεται σε βιβλιοπωλείο της Μυτιλήνης. Υπάρχει όμως και ηλεκτρονικό βιβλίο υπογραφών  εδώ

3

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ