Μυστήριο για καταγγελία αρπαγής παιδιών στην Κρήτη - Τα δελέασαν με Playstation

Μυστήριο για καταγγελία αρπαγής παιδιών στην Κρήτη - Τα δελέασαν με Playstation Facebook Twitter
0

Μια σοβαρή καταγγελία μητέρας στα Χανιά για αρπαγή των παιδιών φέρεται να ερευνά η αστυνομία.

Η καταγγελία έγινε σήμερα το μεσημέρι και η μητέρα ενημέρωσε την αστυνομία αλλά και τη διεύθυνση σχολείο στην κωμόπολη του Νεροκούρου.

Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα και όσα μεταδίδει το Flashnews.gr,  τη στιγμή που τα δυο παιδιά προχωρούσαν προς τη στάση του λεωφορείου, ένα αυτοκίνητο χρώματος μπεζ, χωρίς πινακίδες, με σπασμένα και επικαλυμμένα με εφημερίδες, τζάμια, τα προσέγγισε, με τον οδηγό να τους λέει ότι τον έστειλε ο πατέρας τους.

Στη συνέχεια προσπάθησε, λέγοντας τους ότι έχει ένα play station 5 και 700 ευρώ, να τα δελεάσει να τον ακολουθήσουν. Το ένα από τα δύο παιδιά, αντέδρασε πετώντας στον άγνωστο το φρούτο που κρατούσε στα χέρια του και στη συνέχεια μαζί με τον συμμαθητή του έτρεξαν προς τα προπορευόμενα παιδιά.

Όταν η μητέρα ενημερώθηκε για το περιστατικό επικοινώνησε τόσο με τη διεύθυνση του σχολείου όσο και με αστυνομικούς της ασφάλειας, καταγγέλλοντας τα όσα της εξιστόρησαν οι ανήλικοι μαθητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες, συγκεντρώνοντας μαρτυρίες προκειμένου να εξακριβώσουν αρχικά αν ευσταθεί η καταγγελία και στη συνέχεια να φτάσουν στα ίχνη του αγνώστου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM