Συμπλοκές και δακρυγόνα για τη ΔΟΥ στη Νάουσα

Συμπλοκές και δακρυγόνα για τη ΔΟΥ στη Νάουσα Facebook Twitter
5

Συμπλοκή με αστυνομικούς, δακρυγόνα και ξύλο συνόδευσαν την προσπάθεια μετακόμισης της ΔΟΥ Νάουσας στη Βέροια. Πολίτες που αντιδρούν στη συγχώνευση των δύο εφοριών και στη μεταφορά της ΔΟΥ Νάουσας στην γειτονική πόλη, προσπάθησαν να αποτρέψουν τη μεταφορά του σέρβερ της ΔΥΟ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επεισόδια και να πέσουν χημικά. Σύμφωνα με το thesstoday, οι πολίτες επιχείρησαν να εισβάλλουν στο κτήριο  για να το καταλάβουν και οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα.

 

Ο δήμαρχος της πόλης κατήγγειλε το γεγονός και κάλεσε τον κόσμο να κατέβει στους δρόμους. «Ο λαός της Νάουσας κράτησε Θερμοπύλες σε δυσκολότερους καιρούς. Έχει καθήκον και θα αποδείξει και σήμερα, ότι οι αντιδημοκρατικές πρακτικές, οι αντιλαϊκές πολιτικές και η συρρίκνωση της πόλης, δεν θα περάσουν. Καλούμε όλο το λαό της Νάουσας και ολόκληρου του Δήμου να κατέβει στους δρόμους. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει Ο αγώνας συνεχίζεται. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα δικαιωθούμε», είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος. .

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Που να τραβιεσαι τωρα στη Βεροια να παρεις ενημεροτητα; Ασε που ο δημαρχακος ολο και καποιον θα ειχε η σκοπευε να βολεψει στη ΔΟΥ και του παιρνουν το μαγαζακι του.Ειναι σοβαρα τα πραγματα. Μην κοιτας που εμεις τα παιρνουμε στην πλακα.
Το κτηριο που θα στεγαστει η νεα ΔΟΥ (Σημ. Ναουσα+Βεροια+Αλεξανδρια) δεν ειναι κρατικο ενω το κτηριο στην Ναουσα ειναι. Θα μπουν εκει με ενοικιο. Επιπλεον, θα χρειαστουν +20% προσωπικο για να βγαλουν την δουλεια που αντιστοιχει. Να μην βαλουμε την ταλαιπωρια των πολιτων σε Ναουσα και Αλεξανδρια και των χωριων του καμπου που πρεπει να πηγαινουν στην Βεροια να εξυπηρετηθουν. Οσο για το δημαρχο, ειναι αρκετα κυνηκος και αργησε να δρασει. Το σχολιο περι Θερμοπυλες ατυχεστατο, εκτος αν αναφερεται στο γεγονος οτι τα τελευταια χρονια, η Ναουσα βιωνει πανω απο 50% ανεργια. Αυτα
Πράγματα που σε άλλες χώρες είναι απλά εσωτερικό θέμα των εκάστοτε υπηρεσιών, εδώ περνάνε δια πυρός και σιδήρου. Άκου "ο λαός της Νάουσας κράτησε Θερμοπύλες..." λες και τους ζητούν να παραδώσουν τη πόλη στους Τούρκους. Τι άλλο θα ακούσουμε σ' αυτή τη μπανανία...
Διάβασα την είδηση σε άλλο σάιτ νωρίτερα και μου έκανε εντύπωση η απουσία της κορώνας περί Θερμοπυλών (χάριν συντομίας προφανώς απαλείφθηκε ως δεδομένο).Ευτυχώς αποκαταστάθηκε η τάξη.
"Ο λαός της Νάουσας κράτησε Θερμοπύλες σε δθσκολότερους καιρούς..." "Ψωμί, παιδεία, ελευθερία.." Δακρυγόνα..Μόνο εμένα μου φαίνονται όλα αυτά σουρεάλ??