Ελεγχόμενη στάθμευση και στον Πειραιά

Ελεγχόμενη στάθμευση και στον Πειραιά Facebook Twitter
0

Την καθιέρωση του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης και στον Πειραιά ανακοίνωσε ο δήμαρχος τής πόλης. Ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι το μέτρο θα εφαρμοστεί από τον Αύγουστο, και σύμφωνα με τα Νέα, θα περιλαμβάνει 4.700 θέσεις και θα καλύπτει ολόκληρο το εμπορικό κέντρο, το λιμάνι του Πειραιά από τον Άγιο Νικόλαο έως το ύψος του προαστιακού σιδηροδρόμου και τις περιοχές Φρεαττύδα, Πασαλιμάνι, όπως  και ένα μέρος της Ευαγγελίστριας.

Η τιμολόγηση που προβλέπεται  είναι για στάθμευση έως μισή ώρα 0,50 ευρώ, έως μία ώρα 1 ευρώ, έως 2 ώρες 2 ευρώ και έως 3 ώρες 5 ευρώ. Το μέτρο θα ισχύει από  Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Για τους μόνιμους κατοίκους προβλέπεται ότι θα λαμβάνουν ειδική άδεια στάθμευσης εντός καθιερωμένων ζωνών, καταβάλλοντας 20 ευρώ το χρόνο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM