Σε χαράδρα στην Κηφισιά έπεσε η δημοσιογράφος Ηρώ Καριοφύλλη

Σε χαράδρα στην Κηφισιά έπεσε η δημοσιογράφος Ηρώ Καριοφύλλη Facebook Twitter
0

Ένας λάθος χειρισμός πάνω σε απότομη στροφή στην Κηφισιά ήταν η αιτία που έριξε το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου του Alpha στο γκρεμό. 

Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν την αστυνομική ρεπόρτερ Ηρώ Καριοφύλλη, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, το σοκ όμως της πτώσης ήταν μεγάλο.

Όλα ξεκίνησαν εχθές το βράδυ λίγο μετά τις 21:30 όταν η δημοσιογράφος έφυγε από το κανάλι στο οποίο εργάζεται για να επιστρέψει στο σπίτι της στα βόρεια προάστια.

Όπως μεταδίδει το protothema.gr, κατά τη διάρκεια της διαδρομής και ενώ βρισκόταν σε στενό δρόμο προς την Πεντέλη, και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της πέφτοντας σε χαράδρα βάθους 100 μέτρων. Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν η Ηρώ Καριοφύλλη, καθώς την πορεία του αυτοκινήτου της στο κενό ανέκοψε ένα δέντρο.   

Παρά το σοκ η δημοσιογράφος, κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να καλέσει την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν πληροφορίες για το σημείο της πτώσης ανέφερε, αυτό που της φώναζε ένας φύλακας πολυτελούς κατοικίας που είδε από τις κάμερες ασφαλείας το σκηνικό και έσπευσε να βοηθήσει. «Σβήσε το αυτοκίνητο να μην πάρει φωτιά», της φώναξε για να της πει στη συνέχεια «πες τους να έρθουν στο σπίτι του Βακάκη. Να έρθουν στο σπίτι του Jumbo».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM