Μητροπολίτης Δημητριάδος: «Εντελώς αντιχριστιανική η Χ.Α.»

Μητροπολίτης Δημητριάδος: «Εντελώς αντιχριστιανική η Χ.Α.» Facebook Twitter
4

Κατά της Χ.Α. τάχθηκε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος ο οποίος μιλώντας στο ραδιόφωνο Αlpha 9,89 χαρακτήρισε τις σκέψεις, δράσεις και απόψεις της οργάνωσης «εντελώς αντιχριστιανικές» και σημείωσε ότι όσοι ιεράρχες την στηρίζουν, απλώς δεν έχουν μελετήσει καλά το πρόβλημα. «Αν το μελετήσουν, θα πάρουν πίσω τα λόγια τους», είπε ο Μητροπολίτης.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βικτόρια Χίσλοπ για Γλυπτά Παρθενώνα: Το Βρετανικό Μουσείο έχει ένα ανεπίσημο έγγραφο χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο

Ελλάδα / Βικτόρια Χίσλοπ: Ο Έλγιν δεν είχε άδεια να πάρει τα Γλυπτά, δεν ήταν μόνο κλέφτης αλλά και ψεύτης

Η διάσημη συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ είπε ότι το Βρετανικό Μουσείο κατέχει τα Γλυπτά του Παρθενώνα με ένα ανεπίσημο γράμμα στα ιταλικά χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Πολυ στρογγυλεμενα μας τα λεει ο μητροπολιτης. Θα πρεπει να παραδεχτει οτι οι ιεραρχες που στηριζουν την Χ.Α απλως ειναι φασιστες και οι ιδιοι! Δεν ειναι η μελετη που τους λειπει, ειναι ο φασισμος που τους πνιγει!
αν σκεφτείς ότι ο προηγούμενος Δημητριάδος για τη χούντα δε θυμόταν τίποτα επειδή διάβαζε για να μπει στο πανεπιστήμιο,ε σίγουρα μιλάμε για μια πρόοδο!
Ειναι πολυ καλος ο Ιγνατιος και απο οτι λενε δεν εχει σχεση με παραθρησκευτικες οργανωσεις οπως ο προηγουμενος. Οι οπαδοι του πρωην δεν τον χωνευουν με τιποτα!