Άφαντος ο Μπαρμπαρούσης - Τον ψάχνουν ακόμη οι αστυνομικοί

Άφαντος ο Μπαρμπαρούσης - Τον ψάχνουν ακόμη οι αστυνομικοί Facebook Twitter
1

Ασύλληπτος παραμένει ο Χρυσαυγίτης Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες  στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας για τον εντοπισμό του.

Οι αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα και σταματούν διερχόμενα οχήματα ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως γίνονται και έρευνες από σπίτι σε σπίτι, αλλά και σε διάφορα κτίρια ή στάνες.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, από όπου κατάγεται ο βουλευτής ενώ σημειώνεται πως το βουλευτικό του αυτοκίνητο, με το οποίο και διέφυγε, εντοπίστηκε στην Ιόνια Οδό, στο ρεύμα προς Αγρίνιο.

Έρευνες γίνονται όμως και σε δασικές περιοχές και δύσβατα σημεία στα οποία ίσως έχει βρει κρησφύγετο ο Μπαρμπαρούσης.

Ο Μπαρμπαρούσης καταζητείται από την Παρασκευή λίγο αφότου έκανε τις δηλώσεις για πραξικόπημα από το βήμα της Βουλής.

Στη συνέχεια διέφυγε από τα μπλόκα που  είχαν στήσει οι αστυνομικοί για να τον συλλάβουν αφού σε βάρος του σχηματίστηκαν δυο δικογραφίες με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, η μια για την έκκλησή του σε πραξικόπημα και η άλλη για την ριψοκίνδυνη οδήγηση που έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές αστυνομικών και  οδηγών.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Μάλλον έχασε τον δρόμο για τις Πρέσπες για να κρεμάσει κεφάλια και χάθηκε στα βουνά.Όπου ο απόφοιτος τεχνικού λυκείου / κτηνοτρόφος -, που δέρνοντας έφτασε στην Βουλή και η Δημοκρατία τον πληρώνει 7000 € τον μήνα -, ΛΟΥΦΑΡΕΙ.!Να κατέβει και να εμφανισθεί άμεσα ! Το αυτόφωρο πέρασε.Η Πατρίς κινδυνεύει ! Οι Μακεδόνες πάτησαν πόδι !Που κρύβεσαι λεβέντη μου ;