Συνελήφθη ιερέας για κατοχή κοκαΐνης- Την έκρυβε κάτω από το ράσο

Συνελήφθη ιερέας για κατοχή κοκαΐνης- Την έκρυβε κάτω από το ράσο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
1

Έναν 34χρονο ιερέα για κατοχή κοκαΐνης συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές σε χωριό της Αλεξάνδρειας στην Ημαθία.

Σύμφωνα με το δημοσιεύματα, ο ιερέας έκρυβε 1,8 γραμμάρια κοκαΐνης κοκαΐνης κάτω από το ράσο του και συγκεκριμένα σε σημείο κοντά στα γεννητικά του όργανα.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Βέροιας προχώρησαν στη σύλληψή του αξιοποιώντας πληροφορίες για τον ιερέα και μετά από παρακολούθηση έκαναν έλεγχο στο ΙΧ του, όπου και διαπίστωσαν την κατοχή κοκαΐνης. 

Ο 34χρονος προσήχθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας στον οποίο υποστήριξε ότι η κοκαΐνη ήταν για προσωπική του χρήση.

Μετά την άσκηση δίωξης για κατοχή ναρκωτικών, αφέθηκε ελεύθερος.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εν λόγω ιερέας απασχολεί τις αστυνομικές αρχές, κα΄θως κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και όταν λειτουργούσε σε χωριό της Βέροιας.  

Τότε, είχαν ξεσπάσει επεισόδια στο ναό ανάμεσα στο νεαρό ιερέα και ενορίτες που του απέδιδαν οικονομικές παρατυπίες. Ο ιερέας τέθηκε για ένα διάστημα σε αργία, αλλά μετά απομακρύνθηκε με αίτημα που υπέβαλαν οι ενορίτες.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια