Στη φυλακή ο 69χρονος στη Λαμία που κακοποιούσε σεξουαλικά την εγγονή του

Στη φυλακή ο 69χρονος στη Λαμία που κακοποιούσε σεξουαλικά την εγγονή του Facebook Twitter
0

Στη φυλακή οδηγείται ο 69χρονος στη Λαμία που βίαζε την εγγονή του, έπειτα και από το πόρισμα του ιατροδικαστή που έδειξε ότι υπήρχε σεξουαλική κακοποίηση της 7χρονης.

Συγκεκριμένα, προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Λαμίας κ. Δελόγλου και της Ανακρίτριας κ. Παντοπούλου, ο 69χρονος δικηγόρος από τη Λαμία που κατηγορείται ότι έχει κακοποιήσει τα δυο του εγγόνια.

Στην πολύωρη απολογία του στην ανακρίτρια Λαμίας επέμενε στα σενάρια αθωότητας παρά την ιατροδικαστική έκθεση που τον καίει. Ο κατηγορούμενος είχε μείνει μόνος αφού πριν την έναρξη της απολογίας του τον εγκατέλειψε και ο συνήγορός του κ. Δημήτρης Κρούπης για ηθικούς λόγους.

«Οι αρχές μου δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου...» ήταν μεταξύ άλλων οι δηλώσεις του κ. Κρούπη, ο οποίος χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα, εμμέσως επιβεβαίωνε τα όσα ανατριχιαστικά ήρθαν στο φως σχετικά με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Νωρίτερα η ιατροδικαστής Λαμίας, παρέδωσε στις εισαγγελικές αρχές τα αποτελέσματα των εξειδικευμένων εργαστηριακών εξετάσεων που είχε παραγγείλει, μετά την εξέταση της 7χρονης αλλά και του 9χρονου αδερφού της.

Στο πόρισμα της τονίζει ότι διαπίστωσε σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα του κοριτσιού και μερική ρήξη παρθενικού υμένα που προήλθε τουλάχιστον 3 με 5 ημέρες πριν τις 7 Ιουνίου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ